Bojujeme jeden za druhého, tvrdí střelec Dlouhého Újezdu Luboš Pernglan

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Minulý víkend jste zvítězili vysoko 6:0 a porazili tak Částkov, za který hraje Lukáš Bydžovský. Myslíte, že vám za ty dva góly, co jste vstřelil poslal nějaký hlas i tentokrát ? (smích)
Tak tentokrát mi jich dal ještě víc, jelikož viděl na vlastní oči, že jsem tam oprávněně.
Se svým týmem aktuálně zdá se nemáte konkurenci a tabulkou jste se vyšplhali na druhé místo. Pomýšlíte na postup ?
ak na postup pomýšlíme určitě, ale už se bohužel nemůžeme spoléhat pouze na sebe, ale také na klopítnutí Meclova, jenž má stejně bodů, ale lepší vzájemné zápasy. Pak by následovala baráž, kterou bychom nehráli poprvé. Poté už by to bylo v naší režii.
Na jaře jste měli takřka dokonalou obranou fázi, pracovali jste na tom v zimě ?
S klukama vzadu jsme si sedli. Jsme pěkně sehraný a bojujeme jeden za druhého. Ale není to jen o obraně, také naše záloha maká směrem dozadu, brankář občas něco chytí, akorát ti útočníci na nás pořád kašlou :D Škoda jen toho gólu teďko z tý penalty. Kopy (náš brankář) už asi nechtěl platit za čisté konto, tak se rozhodl udělat penaltu. Bohužel pro něj, jsem mu udělil pokutu za ten faul, co udělal :D
Příští kolo vás čeká Planá a následně pak Chodová Planá, co od zápasů očekáváte ?
Ani jeden z těchto zápasů nebude jednoduchý. Planá má mladý kádr, kluci bojují, běhají. Výhodou pro nás bude domácí prostředí a naše zkušená záloha, ve které je přehrajeme. Do Chodové Plané pojedeme připraveni a oplatíme jim domácí porážku z podzimu.
Máte už stoprocentně jasno o příští sezóně ? Budete stále hráčem Dlouhého Újezdu ?
Tak nabídek je spousta, co si budeme povídat. Musím si nechat trochu prostoru pro můj fotbalový rozvoj. Ale moje srdíčko zatím bije pro Újezd, tak pokud nepřestane bít, budu i nadále tam.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.