Marek Vodička: Za vším stojí brácha

Marek Vodička se stal hráčem kola 1.B třídy skupiny B již v kole prvním, to samé zopakoval v pátém kole a zdá se, že ví, koho za jeho úspěchy hledat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Dvě nominace do sestavy kola – dvě výhry. To už nebude náhoda. Kdo za tím stojí?
(smích) No, rozhodně děkuji za hlasy všem, kteří je poslali, avšak něco mi říká, že za drtivou většinou bude moci můj bratr Michal a jeho tým. (smích)
Jak hodnotíš zápas s Lukami?
Jsem moc rád, že to můžu s klidným srdcem říci, hodnotím ho jenom pozitivně! V zápase s Lukami jsme měli všechno, co nám v předešlých kolech chybělo. Měli jsme kvalitu na míči, urputnou bojovnost - obětavost, zodpovědnost všech při hře bez míče, co do zápasu nastoupili!
Přece jen jste hráli proti celku z čela tabulky. Co na Luka platilo? Dokonce se vám povedlo i uhlídat nejlepšího střelce soutěže Tomana.
Myslím, že sehrálo roli vícero faktorů. Za prvé, minule jsme dostali šestku v Beranově, za druhé, naše „atypické“ hřiště (spousta mužstev si na něm vylámala zuby) a za třetí, náš dobrý vstup do zápasu. A Toman? Luka měla v první půlce spoustu slibných náznaků jít do přečíslení směrem k naší bráně, ale my za prvé dobře pracovali v obraném bloku a pak taky, Luka si na mokrém rychlém hřišti neuměla dobře přihrát…pak už na něm byla vidět i otrávenost.
První body v sezóně. Spadl vám kámen ze srdce?
(smích) 100 piv od vedení oddílu pro A mužstvo. (smích) Nemusím asi nic dalšího dodávat…
S čím pojede Stařeč do Bohdalova? Na co si budete muset dát pozor?
Musíme se soustředit hlavně sami na sebe a pracovat přesně tak, jak s Lukami. Pak se nemusíme bát žádného soupeře.
Jaké má Stařeč cíle v probíhající sezóně?
Nedělat ostudu lidem, kteří na nás pravidelně chodí a hrát hezký fotbal. Když se k tomu i zachráníme, bude to fajn.
Koho považuješ za favorita soutěže?
Abych se po pravdě přiznal, vůbec naší tabulku nesleduji.Týmů tam bude asi více, ale kdo by po pravdě chtěl hrát A třídu, netuším. (smích)
Prozraď nám něco o vašem trenérovi Františkovi Prokopovi.
František je člověk, kterého kabina v plné míře uznává, má autoritu a je to velká fotbalová kapacita. Ví s jakým „materiálem“ pracuje a tomu plně podřizuje všechno. Od tréninků, po přístup ke klukům, tak i k zápasům. Já na něm moc obdivuji, že nepodceňuje to, co říkají starší kluci a velmi často s námi svoje záměry konzultuje.
S kým si v kabině a na hřišti nejvíce rozumíš?
Já se v kabině moc neprojevuji, jsou tam jiní dravci. (smích) A na hřišti? Na hřišti jsem úplně pravý opak, snažím se celou hru dirigovat a paradoxně kluci dělají přesně to, co jim říkám. Když bych však měl jednoho jmenovat, pak je to Jenda Rambousek.
Kdo je největším vtipálkem ve stařečské kabině?
To bude stoprocentně Kaňa.
Máš nějakou přezdívku?
Mám dvě. Jedna je klasicky Voďas a ta, kterou mě oslovuje právě Mirek Kaňka, tu tady prezentovat nemohu. (smích)
Děkuji za rozhovor.
Taky děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.