Na penalty je v Krchlebech jen jeden člověk, říká hráč 15. kola okrestního přeboru Domažlic, Lukáš Sekereš z Krchleb.

Hráčem 15.kola okresního přeboru Domažlic se stává kdo jiný než kapitán Krchleb Lukáš Sekereš, který získal skoro polovinu všech hlasů a zaslouženě tak vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
3
Ahoj Lukasi, gratuluju k výhře v anketě hráč kola, vedel si ze si nominovaný, upozornili te spoluhráči ?
Ahoj a díky. Ano věděl jsem od spoluhráčů že jsem nominovaný už od rána, a myslím si, že to je jejich práce že jsem vyhrál hráče kole protože bez jejich výkonu na hřišti bych to nevyhrál a hlavně si myslím že hlasovali hlavně oni, protože věděli že mě to bude něco stát.
Od začátku sezóny se držíte o pouhý bod za vedoucím Chodovem se kterým vas jeste ceka asi rozhodující zapas o postup, kdyby se vam to povedlo, budete chtit postoupit do I.B tridy?
Tak samozřejmě že to vnímáme. Za 14 dní nás čeká asi zápas sezóny..Chodov má skvěle poskládaný tým, hodně mladých hráčů v čele se zkušeným Petrem Holarem. Doufám že rozhodne domácí prostředí a získáme 3 body.. na druhou stranu postup do 1.B není náš cíl.. možná to bude znít jako klišé ale jdeme do každého zápasu s tím že chceme vyhrát a hrát hezký fotbal, který přitáhne diváky.. ale samozřejmě jestli budeme po 26. kole první tak se postup bránit nebudeme, tenhle mančaft v čele se skvělým trenérem Pavlem Strouskem si to rozhodně zaslouží.
Hodně golu u vas dava Mladsi z bratru Bláhů, Karel, je to vas klíčový hráč na kterého se spoléhate směrem dopředu?
Tak určitě Karel navázal na jaře na výborné výkony z podzimu a jeho góly nám hodně pomáhají.. je to klasický střelec.. dává hodně gólů ba druhou stranu si myslím že máme v týmu hodně dobrých střelců jako je Marek Gabriel, Tomáš Ježek, Petr Farkaš a v neposlední řadě i Ondra Doležal když je zdravý.
V tom zapase jste dal gol z penalty a potvrdil tak výhru Krchleb, popište nám zapas a akci před penaltou.
Horšovský Týn přijel bez respektu a od začátku utkání na nás vlítnul což nás malinko zaskočilo.. ale ukázalo že máme zkušený tým a po prvním gólů jsme se uklidnili a měli hru pod kontrolou.. akce před penaltou byla z dílny Karla Bláhy. Skvěle vybojoval a udržel míč a hostující obraně nezbylo nic jiného než faulovat.. A penalty?? Ty v Krchlebech kope jediný člověk říká sám autor gólu s penaltového puntíku.
Jeste jednou gratuluji k výhře, a hodně stesti v boji o postup!!!
Díky a nashledanou!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 4. 2018 19:57
Je nás, je to přece nás Kapitán
9. 4. 2018 21:01
Ale jinak pěkný rozhovor.Jen tak dál kluci
9. 4. 2018 20:59
Pane Sekereši,samochvála smrdí