"V kabině je atmosféra dobrá zejména s kapelníkem Frantou Dvořáků" říká hráč kola Jarda Bittengl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den Jardo, gratuluji k vítězství hráče kola a k vítězství v Kardašově Řečici. Jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Do zápasu jsme vstoupili ofenzivně s cílem dát co nejdříve gol,to se povedlo a další branky na sebe nenechali dlouho čekat a padali po pěkných kombinacích.Pak jsme trochu polevili a stálo nás to branku,kterou beru na sebe.Druhý poločas už to bylo jen o tom přidat pojišťovák,šancí bylo hafo nic nám tam nepadlo,naopak opět udeřil soupeř z penalty.Názor na zápas,výhra zasloužená a důležitý vstup do soutěže.Výborný výkon celého kolektivu,který makal až do konce.
Jak by jste hodnotil svůj výkon?
Hrál jsem nebo snažil se hrát, abych týmu pomohl k bodům což se podařilo,takže výkon dobrý.Spíš mě těší výhra než osobní výkon.
Jaká je momentální atmosféra v kabině?
V kabině je atmosféra dobrá zejména s kapelníkem Frantou Dvořáků,který to vede a snaží se udělat pro kluky maximum.Ještě by to chtělo u několika hráčů zlepšit tréninkovou morálku,jinak velký dobrý
Jak trávite volný čas?
Volný čas co to je? (smích) Tak normálně sport,výlety apod.
Jaký jste měl začátek kariéry?
Začínal jsem u místních lokoťáků a hraji tu doteď ,takže věrný jako pes.Zejména u dospělích pamatuji hodně pádů a postupů,ale taky dobrých hráčů.
Co považujete za největší osobní úspěch
Největší osobní úspěch,že mi drží celkem zdraví a ještě nějáký rok odehrát i když někdy je to boj.
V neděli hostíte Studenou, co od zápasu očekáváte?
Do zápasu se Studenou půjdeme s tím,že chceme vyhrát,bude to těžký, jako každý zápas v soutěži a navíc na mají,co vracet to je jasné.
Máte nějaký oblíbený klub, kterému fandíte?
Oblíbený klub nemám.Spíš se mi líbí anglická liga celkově.Jinak díky za gratulaci a jak je mi známo kluci chtěj metr tak ho mají mít. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.