Lukavecký fotbal si začíná podmaňovat anketu o nejlepšího hráče Poutník ligy rekordní účastí hlasujících i potřetí

Vyhrávat v sestavě kola Poutník ligy není samo sebou. Nutné jsou halvně dvě věci. Předvádět individuální výkony na reprezentační úrovni (což v posledních letech není až takový problém), ale hlavně mít za sebou i dostatečně velkou podporu spoluhráčů a fanoušků. Tyhle podmínky v posledním kole splnil nejlépe Milan Zamrzla, který se nejprve dvěma góly na 2:0, respektive 3:0 podílel na porážce Speřic a zvápětí zazářil i v anketě nejsvatější. Rozhovor s Milanem naleznete níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čau Milane, gratuluji ti nejen k výhře v sestavě kola, ale i rekordnímu počtu získaných hlasů, kterým jsi spolu s Davidem Pelcem okořenil průběh celého hlasování a mně díky sledovanosti ankety patřičně namastil ego. Na kolik si tohoto významného úspěchu ceníš?
Je to příjemné. Cením kluky za odesílání hlasů a je vidět, že nám to klape i mimo fotbalové trávníky.
Nejen ty, se zatím deseti nastřílenými góly po devíti kolech, ale i celý tým, zažíváte zatím skvostnou sezónu. Takový vzestup Lukavce oproti minulé sezóně nečekal snad nikdo. Hlavně z domácího hřiště jste vybudovali pevnost, ze které si ještě nikdo neodvezl ani bod. Jaký dojem máš z vašeho týmu? Je v silách TJ Start poprat se o postup do I.B třídy?
Z týmu mám skvělý pocit, hlavně proto, že se nám tak daří, ostatně koho by nebavilo vyhrávat a být v popředí tabulky. Daří se nám herně, jen počet branek neodpovídá počtu spálených šancí. Určitě je to v našich silách se prát o první pozice v tabulce a případný postup by byl jen třešnička na dortu.
S ohledem na tuto sezónu jste do zápasu se Speřicemi vstoupili jako favorit a tuhle roli již během prvního poločasu neoddiskutovatelně stvrdili třemi góly. Nakolik složité utkání to bylo navzdory tomu, že jste nakonec vyhráli se čtyřbrankovým rozdílem?
Speřice do Lukavce sice nepřijeli jako favorité, ale "outsideři" to nebyli v žádném případě. Z mého pohledu to byl zatím nejslušnější soupeř, na kterého jsme doposud narazily. Sice skóre 5:1 vypadá jako jasná věc, tak to nebylo jednoduché.
O víkendu vyrážíte na svatostánek zatím prvního Tatranu k jasnému šlágru kola. Ve vzduchu však nevisí pouze očekávaný duel prvního s druhým, ale i otázka jak se oba týmy postaví k prvnímu vzájemnému střetnutí od brutálního zákroku Luboše Krilla na domácího brankaře Tomáše Paťhu. Co od nadcházejícího duelu očekáváte v Lukavci? Asi se moc nedá počítat s tím, že obzvlášť tvrďáci z Červené Řečice vám po vyřazení jedné ze svých hlavních opor ze hry skočí láskyplně kolem ramen.
Hele, v Č. Řečici jsem nebyl jen sem něco zaslechl, takže se k tomu nějak moc vyjadřovat nebudu, ale po tom "brutálním" zákroku byl normálně uznaný gól, takže se o faul nejednalo, navíc co jsem slyšel, že předvedli fanoušci Č. Řečice bylo trochu přes čáru. To, že je fotbal někdy tvrdší, to k tomu patří, nejsme slečinky, to můžeme jít rovnou hrát šachy. Napsat článek, jak sám píšete umí napsat každý, to že něco vynechají a lidé pak čtou jen Lukavec tohle, Lukavec tamto, to už je pak strana druhá, ale aspoň budíme respekt(haha). Navíc velice podobný zákrok byl minulý týden na D. Ludvika, ale naštěstí to skončilo dobře.
Pohled na tvůj fotbalový životopis budí i přes stále nízký fotbalový věk celkem respekt. Angažmá v SK Benešov, či FC Sellier & Bellot Vlašim odkud jsi se vrátil do Lukavce před touto sezónou, to jsou na poměry Poutník ligy zvučné štace. Co tě vůbec přimělo k návratu zpět do "ligového" Lukavce? Popiš nám v krátkosti tato tvá působení.
V Lukavci jsem začínal, poté byl přestup do SK Načeradec ze kterého jsem přestoupil do FC Sellier & Bellot Vlašim, kde jsem působil asi 3 roky v první dorostenecké lize, poté přestup do SK Benešov, kde se hrála také první liga. Z Benešova jsem přestoupil do AFK Kácov(Vlašim B) kde jsem hrál 1.B třídu. Proč jsem se vrátil ? Přesně jak píšete “ligový Lukavec” prostě doma je doma. Pivko a klobáska.
Který z týmů letošního ročníku Poutník ligy považuješ za nejvážnějšího kandidáta na postup o patro výše?
Na to je ještě brzy tipovat někoho na postup, týmy neznám, tak nevím, ale každopádně když se bude dařit takhle dál tak ještě pozlobíme.
Vzpomeneš si na své fotbalové začátky? Táhlo tě to k fotbalu už od mala, nebo tě na hřiště poprvé přivedly rodiče?
Začal jsem asi ve 4-5 letech právě ve STARTU. Přivedl mě k fotbalu táta. Navíc fotbal hrálo spoustu mých kamarádů takže to bylo příjemné.
Který fotbalový klub je klubem tvého srdce a jaký sportovec tě v životě, ale i na hřišti nejvíce inspiruje?
Pro mě je to SKS, červenobílá síla. Já jsem za CR7, ale v poslední době se mi líbí Kylian Mbappe z PSG, kde je ve 20 on a kde já.
Jakým dalším zálibám se vedle fotbalu věnuješ ?
Pivečko. Ze sportů tak nějak co se dá.
V táboře Lukavce se zdá se fotbalunas.cz stává stále populárnějším informačním kanálem, což reflektuje i aktivita při hlasování o hráče kola. Sleduješ i ty tyhle stránky? Co nejvíce tě na nich zajímá?
Určitě sleduji, sleduji výsledky druhých týmů a jak si stojíme v tabulce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.