Nikdo z nás nečekal, že bychom mohli bojovat o přední příčky, říká spokojený hráč Chodova Tomáš Hruška

Hráčem 9. kola byl zvolen fotbalista Chodova Tomáš Hruška. Ten vyrovnávacím gólem zkraje druhého poločasu nastartoval obrat v utkání v Krchlebech. Tatranu patří v tabulce překvapivé čtvrté místo, ale nejen o tom jsme si s Hruškou povídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě. Co říkáte na to, že čtenáři zvolili hráčem kola právě Vás?
Především všem moc děkuji, velmi mě to potěšilo. Nečekal jsem, že bych mohl vyhrát právě já, když tam byli hráči s velkým počtem hlasů.
Budete muset něčím přispět do klubové kasy?
To zatím nevím, ale určitě se to dozvím na pátečním tréninku. (smích)
V utkání, za které jste byl zvolen, jste zvítězili 3:1 v Krchlebech. Jak byste ten zápas zhodnotil?
Zápas s Krchleby byl pro nás vždy jeden z těžších zápasů, už v minulé sezóně to pro nás byl velmi vyrovnaný soupeř, což potvrdil i tento zápas. V prvním poločase se nám nedařily jednoduché přihrávky a nedokázali jsme si vytvořit žádnou šanci. Soupeř byl lepší a důraznější v osobních soubojích a zaslouženě dali vedoucí branku. V poločase jsme si řekli, že to musíme změnit a přístupem ve druhé půli se nám povedlo zápas otočit. Začali jsme více běhat, zlepšili jsme přihrávky a osobní souboje, což přineslo odměnu v podobě gólů.
Zkraje druhého poločasu jste vyrovnal a nastartoval tak obrat. Popsal byste nám svůj gól?
Tak gól nebyl nějak výjimečný, dostal jsem od spoluhráče přihrávku na vápno, kde jsem se snažil co nejrychleji zakončit. Což se povedlo a balón skončil v síti.
V neděli hrajete doma s Postřekovem. Co od toho zápasu očekáváte?
Chtěli bychom navázat na vítěznou sérii a získat tři body. Ale určitě to nebude lehký zápas, jelikož Postřekov je kvalitní soupeř.
V tabulce vám patří průběžné čtvrté místo. Jak jste s průběhem sezóny zatím spokojeni?
Spokojení jsme velmi, myslím, že nikdo z nás nečekal, že bychom mohli bojovat o přední příčky. Velmi nás akorát mrzí zápas s Chodovou Planou, kde jsme dali čtyři branky na soupeřově hřišti, ale bohužel prohráli.
Pojďme nahlédnout do kabiny Chodova. Kdo nezkazí žádnou legraci, kdo to nejvíce rozjíždí na párty a kdo se obléká podle nejnovějších módních trendů? :-)
Tak u nás je takový "pařmen" Martin Holar, který to umí nejvíce rozjet ještě s jeho otcem Miroslavem Holarem. Podle trendů se snaží oblékat náš zdravotník Michal Starinský, kdyby byl v módě jutový pytel, tak ho určitě bude mít. (smích)
Podívejme se na Vaši fotbalovou kariéru. V kolika letech jste s fotbalem začal a jakými jste prošel kluby?
S fotbalem jsem začal v 6 letech v Chodově u Karlových Varů, poté jsem byl v Domažlicích, pak jsem v dorostu vlivem stěhování byl v Motorlet Praha, dále na SK ZČE Plzeň, pak v Chotíkově a teď jsem třetí sezónu v Chodově.
Máte ve „velkém“ fotbale oblíbené hráče a kluby?
Tak můj oblíbený hráč je Özil a úplně oblíbený klub nemám, ale když bych měl zvolit jeden, tak asi Real Madrid
Jaké máte mimo fotbal koníčky?
Mimo fotbal mám rád bazén a wellnes a musím se přiznat, že práce je mým koníčkem. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.