ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Zlínský - Štítenský fotbalista Jaroslav Liška považuje za svůj největší úspěch vítězství v Poháru hejtmana Zlínského kraje

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči, o víkendu jste vyhráli v Juřince, jak utkání probíhalo? Dal jsi i branku, co jí předcházelo?
Děkuji. Do utkání s Juřinkou jsme vstupovali s vědomím, že musíme zlepšit náš špatný výkon z předešlého domácího zápasu s Brumovem. Na začátku tohoto utkání, jsme dali rychlý gól, a to nám hodně pomohlo, hlavně v sebevědomí. Zbytek zápasu jsme měli herní převahu, což se konečně projevilo i v konečném výsledku. Dal jsem druhý gól po rohovém kopu. Tomáš Vaculík protečoval hlavou míč na zadní tyč, kde jsem dorážel do prázdné brány.
Jak hodnotíš jarní výsledky Štítné nad Vláří v Krajském přeboru?
Spokojený s nimi nejsem. Myslím, že máme navíc než na devět bodů, které jsme zatím uhráli.
Máte nový trenérský tým, jak se Ti pod ním trénuje a hraje? Na kterém postu nejraději působíš?
Z nové trenérské trojice jsem nadšený. Na jejich tréninky je radost chodit. Herní projev je zápas od zápasu jiný. Někdy nám to sedne jindy zase ne. Oblíbený post úplně nemám, je mně docela jedno, kam mě trenéři postaví.
Jaká je zatím Tvoje fotbalová kariéra? Na které trenéry rád vzpomínáš?
Téměř celou kariéru jsem strávil ve Štítné, kde jsem byl u oslav postupu do kraje i výher v hejtmanových pohárech. Jen v mládežnickém věku jsem hrál za sousední Brumov. Rád vzpomínám na všechny trenéry, pod kterými jsem mohl hrát.
Kdo podle Tebe postoupí letos do Divize?
Luhačovice po výhře nad Skašticemi hodně přiblížily k postupu. Proto věřím jim.
Jaké jsou Tvoje záliby, který fotbalista je Tvým vzorem a kterému klubu fandíš?
Kromě fotbalu mám rád hory - jak v zimě, tak i v létě a poznávání cizích zemí a kultur. Mým fotbalovým vzorem byl Didier Drogba. Nejen svým charismatem na hřišti, ale i v dění mimo něj. V naší lize fandím Zlínu a v zahraničí Chelsea.
. O víkendu hrajete doma s lídrem tabulky z Luhačovic, co očekáváš od tohoto duelu?
Z naší pozice nemáme co ztratit, proto očekávám, že navážeme svým výkonem na poslední zápas a předvedeme divákům pohledný fotbal
Ve Štítné nad Vláří máte jako jedni z mála tým poskládaný z odchovanců, čím to bude, že se u Vás rodí tolik fotbalistů?
Největší vliv na to má dobře fungující vedení a trenéři žáků a mládeže, kteří odvádějí dobrou práci a vychovávají každý rok nové fotbalisty. Řekl bych, že fotbal ve Štítné nad Vláří postupuje z generace na generaci, takže vliv na to mají taky naši rodiče a prarodiče.
Jaké je Tvé povolání nebo škola a kdo Tě podporuje ve Tvé fotbalové kariéře?
Jsem v posledním ročníku vysoké školy. Studuji stavební inženýrství se zaměřením na dopravní stavby a při studiu pracuji na částečný úvazek. Největší podporovatel je asi můj mladší brácha spolu s rodinou a přítelkyní.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.