Byla by velká škoda spadnout zpátky do okresu, říká Jan Krenauer

Dolní Dvořiště v posledních zápasech sbírá body, kde se dá. Jistotu záchrany soutěže nemá a čeká ho těžký závěr soutěže. Na bodovém vzestupu Dolního Dvořiště má veliký podíl stoper Jan Krenauer, který stabilně podává výborné výkony a po druhé se stal také hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola, máte za sebou další důležité body v zápase s kamenný Újezdem, jaký to byl zápas?
Děkuji pěkně. Pro nás to jsou velice důležité body, i když to ze začátku zápasu nevypadalo vůbec dobře. Už v šesté minutě jsme prohrávali, útočník z Kameňáku to trefil z dvaceti metrů pod víko. Což byla pro nás celkem rána, kolem čtyřicáté minuty jsme srovnali, jenže netrvalo dlouho a opět jsme inkasovali. Do poločasové přestávky jsme odcházeli s mankem. Naštěstí jsme měli výborný nástup do druhé půlky, v šatně Kubík zavelel, že si jde pro tři body a odešel z kabiny. To nás jako tým nabudilo a začali jsme konečně hrát a bojovat. Druhý poločas se prakticky hrál už jen na jednu bránu. Mnoho šancí pochytal brankář, který podle mě normálně nechytá, ale v tomhle zápase chytal fakt dobře.
Čekají vás klíčová dvě kola a navíc musíte doufat ve ztrátu někoho z konkurentů, jak se tuto náročnou část sezony připravujete?
Já osobně se moc nepřipravuji, jelikož už nějaký pátek netrénuji. Mám školní povinnosti. Ale kluci určitě dřou a doufám, že se nám povede 1.B. třídu zachránit. Byla by velká škoda spadnout zpátky do okresu, když už se nám konečně začalo dařit a celkem se i hra výrazně zlepšila.
Čekají vás týmy ze špičky tabulky Netolice a Boršov nad Vltavou, jaké zápasy čekáte?
Čekám, že to budou velice bojovné zápasy a doufám, že se šťastným koncem pro nás. Věřím, že s naší formou z posledních zápasů nějaké body do tabulky přidáme, i když se nejedná o lehké soupeře. Každý je přeci porazitelný.
Jaké fotbalové soutěže sledujete ?
Já sleduji prakticky všechny soutěže, od nižších až po první ligy, ale nejvíc mě zajímá anglická a německá liga. Ještě že existují aplikace typu livesport, které hlásí stavy zápasu a je tam na co koukat.
Na jaký stadion a zápas jakých soupeřů by jste chtěl podívat, jako divák?
Určitě někam do Anglie, tam jsou v celku všechny stadiony zajímavé. A osobně bych rád viděl zápas, kde Dortmund porazí Bayern a tím vyhraje německou ligu. Aby Standa (Přívratský – bývalý náš hráč) spadl trochu na zem.
Překvapila vás v něčem I.B. třída ?
Ani ne, zvykl jsem si na ní rychle, jen mě občas trápí rozhodčí a to mi dost vadí.
Trenér Bršťák vás přesunul na stopera, jak se vám tam hraje?
Jo, to máte pravdu, přesunul mě na stopera, ale nikdy v životě jsem nehrál krajního beka, jak je často uváděno. Hrál jsem vždy vepředu, většinou středního záložníka nebo útočníka, byl jsem hodně kreativní, jenže s rostoucími kily už není taková chuť běhat. Budu muset něco začít dělat. :D Navíc přišla mladá puška (Štifter - Dynamo), tak se hold starší a bohužel i pomalejší hráči musejí posouvat dozadu. Doufám ale, že dál už nepůjdu, nechci skončit v brance. :D
Ať sezona dopadne jakkoliv, tak se dá očekávat zájem o vaší osobu, už nějaká nabídka přišla?
Nabídky už nějaké byly, třeba už teď v zimě jsem měl jít do Kaplice. Ale já to moc nehrotím, jelikož jsem přes týden v Plzni a tak nemám čas na trénování. I když bych si ještě vyšší soutěž rád zahrál. Dříve byla paráda, když se v Kaplici hrál krajský přebor a pohybovalo se v lepším středu tabulky.
Těšíte se na letní přestávku, nebo vám bude fotbal chybět?
Fotbal mi určitě bude chybět, když vezmu v potaz, že se nám poslední dobou dost daří. Ale letní přestávku mám taky rád, jsou tam různé fotbalové turnaje, které pravidelně s Paroh týmem objíždíme.
Už máte nějaký plán na léto, jak využijete hezké letní dny?
To se musím poradit s přítelkyní, ale já si moc volna neužiju. Jelikož začne brigáda s rafty a mám celé léto zabité. Snad v zimě poletíme někam do teplých krajin.
Kdo je podle vás nejlepší brankář, obránce , záložník a útočník letošního ročního?
V letošním ročníku je mnoho zajímavých hráčů se skvělými individualitami, nejde jmenovat jen jednoho na každém postu. Jako útočníka bych jednoznačně vybral Lesňáka (Kaplice), záložník Štifter (od nás) s Divokým (Kaplice), obránce Hami a Gondek (Kaplice) a brankář? To je těžká otázka. Ale musím pochválit Rudu (Z.Koruna), na to kolik mu je let, tak svůj tým hodně drží a jen kvůli němu jsou tam, kde jsou. Poté mladíčka Schneidera, který má skvělé reflexy. Fanouš (Říha – Č.Krumlov) to bude mít v létě přes něj těžké se prosadit do sestavy. :D
kola jste podruhé, předpokládám, že víte co vás to bude stát?
Jak už jsem říkal prvně, nějaký Morgen určitě na dokopné bude.
To bude všechno, děkuji za rozhovor a ať se vám daří v dalších zápasech.
Děkuji, bude to potřeba. Snad se nám to podaří.
Minidotazník Jana Krenauera
Oblíbený film?
Zelená míle.
Oblíbená hudba?
Rád poslouchám od každého skladatele něco, poslední dobou jsem si dost oblíbil Rybičky 48 a Pekaře.
Ideální relax?
Sauna, vířivka a procházka či odpočinek s přítelkyní.
Oblíbené jídlo a pití?
Řízek na Baroňáku u Milka (Románek – Kaplice - dříve vynikající fotbalista), tímto ho zdravím a že zase rád přijedu.
Vysněná práce?
Profesionální fotbalista či manažer – vlastník klubu.
S kým ze slavných osobností by jste se chtěl potkat?
Z českých osobností asi se Šmícou, celkem jsem si ho oblíbil v seriálu Tiky Taka. Ze zahraničních asi s Aguerem, je to podobný zabiják jako já. :D A mimo fotbal asi s Leošem Marešem, na každé akci nám zní v kabině jeho songy. I když máme teď novou pecičku od Evičky Farné, kterou přitáhl Kubajz s Ozzym. (Ta o nás).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.