Jsem rád že se mi po delší době podařilo skórovat ze hry, říká Petr Pislcajt

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Petr Pislcajt z Dukovan B, který pomohl hattrickem k vysoké výhře svého týmu nad Rapoticemi B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Ahoj, Děkuji za poslané hlasy. Když to vezmu zpětně, byl to jeden z těch jednodušších zápasů. Brzy jsme se dostali do dvoubrankového vedení, proto jsme hráli v klidu a jen navyšovali skóre.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem a která tvoje branka byla asi nejvydařenější?
Jsem rád že se mi po delší době podařilo skórovat ze hry. V této sezóně jsem proměnil dvě penalty a dvě standartky. Z mích třech gólů byla asi nejpovedenější standartka z vápna.Tušil jsem, že se golman chystá skákat za zeď, tak jsem mu to poslal tam kde stál a povedlo se...
Do konce podzimní části zbývá odehrát ještě dva zápasy. V kolik reálných získaných bodů věříš?
Bral bych jistě všech šest bodů.V Budějovicích to bude těžké, ale věřím že bod odvezeme.V posledním kole hostíme Kouty.Těm se zatím vůbec nedaří a tak doufám, že bez problémů zvítězíme.
Jak jsi zatím spokojený s vaším postavením v tabulce?
Nacházíme se v první polovině tabulky.Vzhledem k tomu, že se pokaždé naše sestava mění a skoro nikdo z kluků netrénuje, jsem s umístěním spokojený.
Chodí se na vaše zápasy dívat i tvá rodina, pokud ano, ovlivňuje to nějak tvé výkony?
Žena chodí skoro na všechny zápasy a taťka na všechny domácí. Nijak mě to neovlivňuje. Lepší už to nebude a když je to horší, tak je to asi únava materiálu (smích).
Které týmy se podle tebe budou letos prát o postup?
Myslím, že se žádná bitva konat nebude. Rouchovany si první místo pohlídají. Prohra je čeká až na jaře s týmem Dukovan (smích).
Nyní vás čeká zápas s Moravskými Budějovicemi B . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
V Budějovicích se nám dlouhodobě nedaří. I letos jsou doma silní.Výhra by byla super. S remízou budeme spokojeni.Když prohrajeme, nedá se nic dělat. Hlavně když dohrajeme bez zranění a vyloučení (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.