Žádný cíl nám do nové sezóny dán nebyl, říká Marek Nesiba

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Marek Nesiba z Třebelovic, který pomohl svým dobrým výkonem svému týmu k výhře nad Hartvíkovicemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas s tvého pohledu?
Děkuji. Ještě „poděkuji“ svým kolegům z práce, kteří pro mě, ač jsem si to vyloženě nepřál, neúnavně hlasovali. Zápas to byl spíše vydařený. Kdybychom byli schopní dávat branky, tak je klid dříve. Museli jsme k zápasu povolat i dva veterány a jeden z nich (Honza Krula) byl trochu dotčený, že se do sestavy kola nedostal i on. Zejména díky jeho úchvatnému sólu přes šířku hřiště na vlastní polovině.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
V březnu jsem dostal těžkou konkurenci, a přestože se v Chlístově neuvedla úplně skvěle, tak se teď musím více snažit. V zápase na mě šly přesně 2 střely. Obě celkem kvalitní a obě jsem chytil, takže pohoda. Schválně jsem se podíval a poslední nulu jsem měl v lize loni v červnu – proti Hartvíkovicím. Mohli by jezdit častěji.
Co očekáváš od nové sezóny a na jakých místech tabulky se budete chtít pohybovat ?
Hlavně doufám, že se v klidu celá odehraje. Podle mě ani nevyhrajeme a ani nesestoupíme. Žádný cíl nám dán nebyl, a tak nějak v průběhu zjistíme, na co máme. Pohár už tedy nevyhrajeme. Já osobně bych chtěl mít průměr na zápas maximálně 2 góly (obdržených), ale to se mi asi nikdy nepovedlo a beztak ani letos nepovede.
Nyní vás čeká zápas v Lipníku . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
My u nich poslední dobou vždycky hrajeme začátkem jara/podzimu a vždy vyhrajeme, tak se to třeba zopakuje, i když to nebude úplně jednoduchý. Co nás uspokojí nevím, ale pravděpodobně nám bude řečeno, abychom vyhráli.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Kdo mě dovedl úplně nevím. Před 17 lety jsem se objevil v Třebelovicích. Posléze jsem se dostal do brány, asi tak, jak většina z nás – neuměl jsem hrát fotbal. Jinde jsem nikdy nehrál. Akorát před cca 8 lety jsem hrál jeden přátelák za áčko Jemnicka. Dostal jsem 4 góly ze 3 střel, to moc nevyšlo.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Na tuto otázku odpovídá moje fotka. Měl jsem ještě hodně rád Girouda, ale tyto dny už jsou pryč.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
To je z fotky taky patrné. Jsem opravdu velký fanda, občas je to těžký, ale dá se zvyknout. Člověk se akorát musí naučit nemít naděje. Sleduji prakticky každý zápas, občas mi do toho vleze můj zápas, to mě pak štve.
Jaké máš koníčky?
Mimo hraní fotbalu se na něj i často dívám, hlavně na anglickou ligu a poháry. Ještě se snažím hrát badminton a florbal. Stále se pokouším naučit i šipky, ale tam jsem, zdá se, narazil na svůj strop, který není moc vysoko.
Který je tvůj oblíbený filmový žánr?
Na filmy se až zase tak moc nekoukám. Dívám se dost na seriály, zejména na ty, které jsou na Netflixu. Ten, jak jsem zjistil, umí hodně moc dobře dělat sportovní věci. Doporučuji se tedy kouknou na Formula 1: Drive to Survive, Sunderland 'Til I Die (!), The Last Dance, Anelka: Misunderstood nebo The English Game.
Tvoje oblíbené jídlo a pití
Sním skoro vše, co neobsahuje ovoce a zeleninu. Co se týče pití, tak piji prakticky jen vodu nebo pivo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.