Patrik Bajer vstřelil rozhodující „ligovej gól!“

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Dvacetiletý útočník Křižanova Patrik Bajer.Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již hráče kola jednou, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Určitě poprvé jsem z toho měl větší radost, každopádně i teď mě to potěšilo!
Byl jste zvolen hráčem 2.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Hrálo se mi dobře. V Rozsochách mají vždycky krásně připravené hřiště a navíc tam chodí na fotbal hodně lidí a to vždycky fotbalu pomůže. Jen mě mrzí, že jsem nedal víc gólů, protože minimálně na hattrick jsem tam šancí měl a zápas jsem mohl rozhodnout už v prvním poločase.
Jak hodnotíte zápas s Rozsochy?
Jsem rád, že jsme vyhráli! Myslím, že jsme byli lepším týmem, byli jsme víc na balonu a snažili jsme se hrát po zemi. Jen je škoda, že pan rozhodčí rozdal tolik karet. Zvlášť ty dvě červené karty, které jsme dostaly byly přísnější.
Vstřelil jste rozhodující branku jak jste ji viděl?
Na půlce jsem převzal míč a navedl jsem si ho někam před vápno, kde jsem nahrál Lukáši Liškovi a ten to posunul na Davida Fendrych, který mi míč krásně posadil na hlavu a já jelikož jsem „vynikající“ hlavičkář, tak jsem se nemýlil. Jak řekl po zápase náš trenér Alda: „Ten gól byl ligovej!“
Co je cílem pro Křižanov pro tuto sezónu?
Tak cíl bude postup, rádi bychom si v Křižanově zahráli vyšší soutěž.
V neděli vás čeká Jimramov bude to jednoznačná záležitost?
Ačkoliv bych si přál, aby to jednoznačná záležitost byla, tak takové zápasy bývají nejhorší. Naposledy jsme se s Jimramovem strašně natrápili a odehráli jsme proti nim nejhorší zápas sezony. Snad naše hvězda Michal Škorpík chytne formu a vstřelí nějaké branky a dostane se zase do formy.
Na jaký zápas se v podzimní části nejvíce těšíte?
Hodně jsem se těšil právě do Rozsoch, protože tam hodně kluků znám. Jinak ale zápas sezony bude určitě pouťové derby proti Jívoví.
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Žádný si teď nevybavuji, bylo jich hodně!
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.