Nakonec rozhodly hlasy od mých kolegů v práci, říká hráč podzimu Pavel Nový

Co nám o sobě prozradil hráč podzimu Městského přeboru Pavel Nový se dozvíte v rozhovoru níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na druhém místě skončil v anketě váš spoluhráč Miroslav Novák. Nejvíce hlasů tedy asi přišlo z kabiny, je tomu tak?
Žádnou hlasovací kampaň jsem od Rapiďáků nezaregistroval, tak mě průběh hlasování docela zaskočil a mile překvapil. Každopádně pořadí bych určitě obrátil, Míra je pro mě bezkonkurenčně nejlepším středovým hráčem soutěže a vítězství by mu určitě slušelo! Asi ale nakonec rozhodly hlasy od mých kolegů v práci, kteří se také hodně snažili.
Bude vás ocenění něco stát do týmové pokladny?
Za celou svojí kariéru jsem poznal, že se platí do pokladny všude, vždycky a za všechno :-) Neznám podrobně náš sazebník pokut, ale předpokládám, že pokladník najde nějakou kolonku, kam mi nějakou sazbu určitě rád připíše.
S jakými cíli půjde Rapid Plzeň B do jarní části, jestli nějaká ještě bude?
Pořád doufám, že bude nějaké normální fotbalové jaro. Přání je tedy si zase zatrénovat a zahrát zápasy. Pro mě je to letos první sezona v Městském přeboru, takže se pořád rozkoukávám, ale jsem rád, jak se nám v prvních podzimních kolech dařilo. Všechny soupeře v soutěži jsem ještě nepoznal, takže stanovit cíle na umístění, je složitější. V žádném zápase jsme ale nepropadli, výsledky byly výborné, takže určitě chceme hrát o nejvyšší příčky. Po vítězných zápasech, při rozborech v hospodě, jsme už dokonce přemýšleli i o Divizi (smích).
Probíhá momentálně příprava na sezónu prostřednictvím nějakých individuálních plánů od trenéra?
Koncem loňského roku jsme se snažili scházet na fotbálky, ale covid-opatření a hra 3 na 3 a pak max jeden na jednoho nám náš elán překazily. Žádné běhání přes aplikace od trenéra nařízené nemáme, tak doufám, že každý dělá něco sám pro sebe a že na první trénink nepřijde polovina týmu s nadváhou. Osobně už se těším, až bude povoleno normálně se sejít a společně si pořádně zatrénovat.
Jaký máte názor na momentální situaci, která ve světě důsledkem pandemie panuje?
Myslím, že z výše uvedených odpovědí je to jasné. Opatření se snažím dodržovat, ale už i sám na sobě pozoruji, jak je to pořád a pořád složitější a už k tomu není moc chuť. Snad se brzy vrátí vše k normálu. Jak ve fotbale, tak samozřejmě v běžném životě.
Sledujete českou nejvyšší soutěž, popřípadě jaký máte názor na postavení týmů v tabulce?
Popravdě řečeno, když není možnost vše probrat po tréninku nebo po zápase. Nebo zajít přímo na stadion, tak mě detailní aktuální dění v první lize, popravdě, docela míjí. Samozřejmě ale sleduji hru a výsledky Viktorky a ta nám teď bohužel moc radosti také nedělá. Doufám ale, že se to zlepší a zase se Viktoriáni vrátí na příčky v tabulce tam, kam v posledních letech pravidelně patřili.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.