Lukáš Kopáček nikdy nezapomene jak postoupil s Velkou Bíteší do divize

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji. Vyhrál jste již hráče kola jednou, kdy si tohoto ocenění ceníte více?
Díky. Řekl bych, že ani jednou to nebylo zcela oprávněně. Mám kolem sebe výborné fotbalisty,kamarády, takže tento ,,úspěch" je zásluhou celého týmu.
Byl jste zvolen hráčem 4.kola. Jak se vám hrálo v tomto zápase?
Před zápasem jsem s bývalýma spoluhráčema z Bíteše lehce potrénoval, takže to byl rozhodující faktor, odkopal jsem to (smích)
Jak hodnotíte zápas s Křoví?
Popravdě to bylo utkání podle našich představ, hráči Křoví hned od prvního písknutí zůstali na své polovině a vypadalo to, že nás čeká zápas na jedné půlce hřiště. Což se taky potvrdilo. Možná by utkání vypadalo jinak, kdyby za Křoví nastoupil Petr Křistel, ale to už se teď nedozvíme (smích) Jinak z našeho týmu bych chtěl vyzdvihnout pár hráču, Kuba Stupka vydržel celých 90.minut nehybně stát na jednou místě aniž by usnul. Lukáš Halámek neměl na svém těle za 90.minut ani jednu kapku potu. A pak samozřejmě Michal Škorpík 6 banánů, tady není o čem..
Vstřelil jste branku jak jste ji viděl?
Detailně Vám ji popsat nemůžu, jednalo se o jeden z mnoha signálu co na tréninku poctivě trénujeme. Dva rohy, dva góly a bylo po zápase(smích)
Co je cílem pro Křižanov pro tuto sezónu?
Hrát tak jako doteď, víme že těžší soupeři teprve přijdou a pak se uvidí jak na tom doopravdy jsme. Každopádně kádr na první příčky rozhodně máme.
V neděli vás čeká Dolní Rožínka bude to opět jednoznačná záležitost?
Doufáme v to. Do utkání vstupujeme jako favorit,ale určitě nic nepodceňujeme. Naši útočníci jsou zabijáci tak třeba budou další gólové hody (smích)
Co říkáte na střeleckou formu Michala Škorpíka?
S Michalem jsem hrával v Bíteši od žáků tak mě jeho forma nepřekvapuje. S Patrikem Bajerem vytvořili super dvojku. Už v přípravě proti težkým soupeřům jim to střílelo a tak jsme před začátkem soutěže koupili do kabiny novou, větší ledničku a teď se nám tato investice vrací. (smích)
Máte v paměti nějaký nejlepší, moment, který jste ve fotbale zažil?
Jednoznačně postupová sezóna v Bíteši do divize. Rok na který nikdo z nás nezapomene.
Děkuji za rozhovor

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.