"Někdo zaspal do práce, někdo dostal doma od drahé polovičky k "večeři" ještě držkovou," svěřil se Richard Ráb

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Richard Ráb, který v dresu Libchav nastřílel čtyři branky. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon v minulém kole ses dostal do top jedenáctky, kterou jsi následně ovládl. Očekával jsi nominaci a následné prvenství?
Abych řekl pravdu, tak jsem o žádné nominaci nevěděl, kdyby se to neřešilo v kabině. Přišel se mi se svojí nominací pochlubit Péťa Pavlák. Takže jsem si myslel, že to vyhraje spíše on. Nerad prohrává a už vůbec ne se mnou. (smích)
Kdo si myslíš, že ti nejvíce přispěl v hlasování o hráče kola?
Možná spoluhráči z kabiny, pár kolegů z práce. A hlas jsem si tam dal sám, když jsem to zjistil.
V Bystrém jste vstřelili deset branek. Zažil jsi už někdy během své kariéry tak vysokou výhru?
No já zažil oba pocity. Zažil jsem proti Žichlínku doma výhru 12:1. Tuším, že to bylo asi 2 roky zpět. A jednou s Ústím ještě v Divizi prohru v Jirnech 10:1. Takže vím jaké to je a přeji klukům z Bystrého, aby se z toho oklepali a hodili tu prohru za hlavu, jelikož teď mají doma silného soupeře.
K výhře jsi přispěl čtyřmi góly. To bylo asi hodně drahé, že?
No, jestli se nepletu, tak mi to pokladník vypočítal za ten zápas na rovných 350 Kč.
Jak moc se ve vaší kabině slavila tak vysoká výhra?
V kabině klasický pokřik, nakoupit nějaké zásoby do autobusu a pak nás čekala dlouhá, za to kvalitní cesta. Někdo zaspal do práce, někdo dostal doma od drahé polovičky k "večeři" ještě držkovou. (smích)
Po čtyřech kolech mají Libchavy 7 bodů. Jak jste se vstupem do soutěže spokojeni?
Vstup do sezóny jsem od nás čekal rozhodně lepší. Ztracené body doma s Dobříkovem, když vedeme 4:1, to se už prostě musí dohrát. A o prohraném zápase s Jablonným, to je škoda slov. To od nás bylo něco strašného a Jablonné zaslouženě vyhrálo. Takže je to od nás malinko nahoru dolů.
Jak probíhala vaše letní příprava?
Příprava, co se týče tréninku, tak většinou v malém počtu. Ale to si myslím, že bylo v průběhu Covidu a po něm asi všude. V přípravných zápasech se nám docela dařilo hrát hru, se kterou se chceme prezentovat v soutěži i přes to, že se hrálo se soupeři z krajského přeboru a A třídy.
Koho považuješ za favorita celé soutěže?
Rozhodně České Heřmanice, mají zkušenou osu týmu Chleboun - Jirsák - Mach. Takže ty považuji za největší favority.
V následujícím kole přivítáte na svém hřišti Semanín. Jak tipuješ tento zápas?
To je těžké tipovat, každý zápas je jiný. Já se na něj osobně těším, jelikož za Semanín chytá můj kamarád Patrik Hůlka, na kterého se mi docela daří a doufám že si to přečte (smích). Řekl bych, že to bude velice vyrovnané utkání. Samozřejmě doufám, že pro nás s vítězným koncem.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.