Tomáš Pánek: Mám spoluhráče, který si pravidelně před zápasem dává rohlík

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Tomáš Pánek ze Sokola České Heřmanice. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon v minulém kole jste se dostal do top jedenáctky, kterou jste následně ovládl. Očekával jste nominaci a následné prvenství?
Přiznám se že nečekal, spíš jsem si z toho už dělal na fotbale srandu, že tam zase nebudu. Co se týče zápasu, odehrál jsem už i lepší utkání a ve výběru jsem nebyl, tím spíš, že jsem o víkendu odehrál jenom poločas. O poločase za mnou pak přišel trenér, že to protočíme a já souhlasil. Celý víkend jsem bojoval s nachlazením a do poslední chvíle jsem nevěděl, jestli vůbec budu moct hrát.
Kdo si myslíte, že nejvíce přispěl v hlasování o hráče kola?
Zmínil jsem se svým kamarádům a spoluhráčům z malé kopané a musím říct, že někteří z nich to vzali opravdu poctivě. (smích)
Máte vy nebo někdo jiný z kabiny před zápasem nějaký zvyk, bez kterého nevstoupíte na hřiště?
Bude to znít divně, ale když jdu na zápas, tak si řádně sbalím ručník do takové ruličky jako to dělají v hotelech. A mám spoluhráče, který si pravidelně před zápasem dává rohlík, protože bez rohlíku není vítězství.
Kdo dělá v kabině srandu, kdo chodí pozdě, kdo tráví nejvíce času u zrcadla a kdo má hlavní slovo jak v kabině, tak i na hřišti?
Tak srandu v kabině dělá hlavně Lukáš Mach. Ať si o něm říká kdo chce co chce, jako protihráč umí být hodně nepříjemný, ale v kabině je na tyhle věci skvělý. Pozdě chodím nejčastěji já, bohužel, tímto zdravím našeho pokladníka. Co se hlavního slova týče, tak tam je to Tomáš Jirsák a je jedno, jestli je to v kabině, nebo na hřišti.
Jak byste popsal svého trenéra?
Tak Tomáš Jirsák je jak hráč, tak trenér a na obou pozicích dělá neskutečnou práci. Je to obrovský profesionál a přesně ví, co po nás na hřišti chce a hlavně svou hrou nás k tomu umí i donutit. Nesmím taky zapomenout na Miloše Jirsáka, který Tomášovi pomáhá s přípravou tréninků a na zápas dohlíží ze střídačky. V jeho podání je to nezastupitelná role. Oba jsou klidní, žádní nerváci a když už něco vytýkají, tak to má hlavu a patu.
Jak se v kabině slaví vítězství? Zařvete si a jdete domů nebo posedíte u piva?
Tak po výhře si samozřejmě zařveme a občas posedíme, i nějaké to pivo u toho bývá. Teď přes chladné měsíce je to ovšem slabší.
Jaký soupeř je váš nejoblíbenější a proti komu se naopak na zápas netěšíte?
Nejradši mám určitě derby se Sloupnicí. Tyhle zápasy mají vždy něco navíc a je jedno, jaké je aktuálně postavení obou mužstev v tabulce. Opravdu nesnáším zápasy se Semanínem a to hlavně u nich. Ve spojení se Semanínem mě nenapadají žádná pozitiva. Snad jen, že to vypadá, že už tam nikdy nebudu muset jet…
Vsázíte se o něco na trénincích? A jak sázky dopadají?
Tak samozřejmě, vyhlášené jsou u nás břevínka o potok. Je vážně studený. (smích)
Jaké jsou vaše mimofotbalové aktivity?
Teď je to hlavně škola, píšu diplomku, tak tomu teď věnuju docela dost času. Jsem velký fanda do aut, takže spousta věcí, včetně diplomky a práce se motá okolo nich. Patřím mezi ty šťastné, pro které je práce zároveň zábava. A samozřejmě nesmím opomenout výlety s přítelkyní. (smích)
Co si myslíte o projektu fotbalunas.cz?
Fandím tomu a je fajn, že pomáhá nakouknout i do těch našich nízkých pater amatérského fotbalu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.