Doufám, že nejsmutnější přijde na trénink Páťa Klich, který je Slávista a chtěl bych mu poblahopřát k 2.místu, směje se Petr Bendl

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal petřínský Petr Bendl. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V kabině, ač relativně ještě mladý, patříš mezi ty zkušenější. Snažíš se občas nějakou radu předat?
Patřím mezi ty zkušenější v týmu, ale že bych předával nějaké rady to ne. Vzhledem k tomu, že kvůli práci nestíhám tréninky, tak k tomu nemám ani příležitost. A nejsem si uplně jistej, jestli bych měl co předat mladším (směje se).
Za fotbalem jsi dříve hodně cestoval například do Rokycan. Co tě tam vedlo a na koho rád vzpomínáš?
Celý dorost jsem strávil v Rokycanech a po půlročním odběhnutí do Příkosic, jsem tam strávil i první roky v mužích. Bylo to super období a rád vzpomínam na všechny spoluhráče i trenéry. Přišel jsem do Rokycan do dorostu z důvodu, že se tam hrála vyšší soutěž a chtěl sem to zkusit.
Vnímáš jako fyzioterapeut u fotbalistů nějaké špatné návyky?
Samozřejmě, že spatné návyky vnímám, ale to je v každem sportu, jak u amatérského, tak profi sportovce.
Pracuješ na Viktorce. Prošel ti pod rukama už někdo z Áčka a s kým je největší práce?
Pracuju výhradně u Áčka, takže mi prošel pod rukama vlastně skoro každý hráč. A jsou typy, které člověk na fyziu nevidí celý rok a pak někteří, co stráví na stole víc času než na hřišti (směje se).
Objednávají si tvé služby i na Petříně?
Ano, pár kluků už jsem pod rukama měl, ale vzhledem k pracovnímu vytížení už většinou moc času mimo nemám.
Asi se nemusím ptát, komu v lize fandíš... Jak to máte ale na Petříně v kabině? Je tam většina viktoriánů, nebo je tam nějaká nenásilná rivalita? A přijde někdo na trénink smutnej?
Doufám, že nejsmutnější přijde na trénink Páťa Klich, který je Slávista a chtěl bych mu poblahopřát k 2.místu (smích). Máme v týmu i bráchu Lukáše Provoda ze Slávie, tak že bychom všichni fandili Viktorce, tak to není. Ale zase nemáme v týmu nějaké fanatiky, že bychom se kvůli tomu porvali.
Dnes vás čeká Tachov, který bojuje o vstupenku do kraje. Vy už jí máte jistou, bude tedy zápas uvolněnější nebo půjdete do zápasu naplno?
Do zápasu jdeme na plno, když vyhrajeme tak máme jistotu 1. místa pět kol před koncem a to nezní špatně. Takže o motivaci máme postaráno. Navíc máme zadání od trenéra neprohrát v základní hrací době celou sezónu, takže se to budeme snažit splnit a půjdeme do každého zápasu na 100%.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.