ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 22.kolo Zlínský | Krajský přebor - Fotbalista Luhačovic Jaroslav Kryšpín je odchovancem zlínského fotbalu, prošel si i štace v Otrokovicích a v Přerově

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola? Fotbalisté Luhačovic naši anketu opanovali. Nevíš čím to bude?
Mnohokrát děkuji. Nejspíš to bude tím, že na to myslí náš pokutový řád, tak se vzájemně podporujeme a taky mi určitě pomohla rodina, což mě určitě bude taky něco stát.
V duelu se Štítnou nad Vláří jste jen remizovali. Jak těžké utkání to bylo?
Do zápasu jsme šli s tím zlomit sérii neúspěšných domácích zápasů a po dlouhé době doma opět vyhrát za 3 body, v závěru jsme měli šance zápas dotáhnout do zdárného konce, bohužel se nám to ale nepovedlo.
Právě Štítná nepatří mezi Vaše oblíbené soupeře, nebudete mít už nějaký komplex?
Komplex určitě nebudeme mít, chtěli jsme jim vrátit vysokou prohru z přípravy a dotáhnout se zpět na přední místa.
Vaše výkony jsou podle trenéra Pazdery nahoru, chybí jen tříbodové výhry?
Celé jaro nám chybí pohoda a i trochu štěstí, dostáváme spoustu laciných gólů po taktických chybách a vepředu nemáme to potřebné štěstí, to co nám tam padlo dříve tam teď prostě nepadá.
Můžeš porovnat oba Vaše trenéry - bývalého Jana Jelínka a současného Lukáše Pazderu
U Jeldy není potřeba komentáře, trénuje teď ve Zlíně A tým, to asi hovoří za vše. Pazdy je začínající trenér, pokud vím, trénoval pouze mladé kluky ve Zlíně. Myslím, že to pro něj byl velký skok, určité věci ladíme za pochodu, dělá si licenci, myslím, že když bude pracovat třeba právě jako Jelda, může to dotáhnout daleko. V Luhačovicích má prostor a podporu pro to, aby ukázal svou trenérskou kvalitu.
Luhačovice jsou pro fotbalové odborníky v jarní části mírným zklamáním, kde hledat příčiny?
Tato sezóna je pro nás velmi náročná, v zimě jsme chtěli doplnit kádr, což se nám směrem dopředu podařilo. Nicméně se nám doslova rozpadla obrana. Potýkáme se se spoustou dlouhodobých zranění hráčů ze základní sestavy, což se samozřejmě podepisuje na výsledcích. Nicméně je nutné podotknout, že předchozí sezóny jsme se stále hráli na předních příčkách. Mám z toho ale dobrý pocit, snažíme se zapojovat mladé a celkově je v Luhačovicích nějaká koncepce, což mají v naší soutěži možná ještě 2-3 týmy.
Jaké máte podmínky a zázemí pro fotbal v Luhačovicích?
V Luhačovicích jsou podmínky na dobré úrovni, máme kvalitní zázemí, nic nám tady nechybí, což je nejvíce poznat v zimních měsících, máme tady umělou trávu, halu, saunu atd. Pouze hlavní hřiště by teď mohlo dostávat trochu více péče.
Kde jsi odstartoval svoji fotbalovou kariéru a za který kluby jsi hrál?
Prošel jsem celou mládeží Zlína, pak jsem se přesunul do Otrokovic, krátké ohřátí v Přerově a teď Luhačovice.
Na které trenéry a spoluhráče nejraději vzpomínáš?
Nejvíce mi jako trenér dal právě Jan Jelínek, paradoxně víc lidsky jak fotbalově. Rád vzpomínám na období v Otrokovicích, kdy jsme postoupili do MSFL, to byla skvělá parta. Teď jsou aktuální Luhačovice, kde je také skvělá kabina. V Otrokovicích to byl Jakub Juráň, se kterým se doufám ještě někdy na hřišti potkám jako se spoluhráčem. No a naposled to byl David Hubáček, což mi připomíná, že mu musím zavolat, jestli by nám nechtěl jet pomoct do Slušovic...
Co patří mezi Tvé záliby a jaké máš povolání....
Pracuji v rodinné firmě se zaměřením na elektroinstalace a montáž klimatizačních zařízení. Mezi mé záliby patří všechny sporty, nyní se ale snažím věnovat spíše rodině.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.