ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas v Boršově z vašeho pohledu?
Ze zápasu mám smíšené pocity, do prvního gólu si myslím, že jsme byli jasně lepším týmem. Po vstřelené brance na nás soupeř vytáhl vysoký presink a donutil nás k nakopávaným balonům, což nám nesedělo a soupeř se dostal k pár dobrým akcím. Zde se potvrdilo jak je důležitá letní příprava i pro golmany a mrštný Votýpka nás podržel několika pěknými zákroky. Bohužel poté přišla sporná penalta a na tu už byl krátký. Poté jsme začali hrát znovu náš kombinační fotbal a vytvořili si šance, které bohužel neskončily v bráně soupeře.
Vstřelil jste vedoucí branku svého týmu, popište nám ji?
Pokud nás zrovna trenér nehoní po krásných vyhlídkách Větřní a dostaneme se chvilkama i k balonu, tak zkoušíme nějaké standardky. Zde se ukázala výborná kopací technika Lukáše Konečného a z rohu mi posadil balon přímo na hlavu. Myslím si, že kdybych tuto šanci nedal, tak dostanu v kabině větší pokutu, než za tento rozhovor.
Další kolo vás čekají doma Ledenice, jaký zápas očekáváte?
Vůbec nevím co od tohoto soupeře očekávat, ale věřím, že starý lišák Rudy Weinhard nás v týdnu skvěle připraví a 3 body zůstanou pod Větřinským komínem.
Jaké jsou cíle SK Větřní do této sezony?
Hlavní cíl je ,aby byla dobrá kabina, což se zatím daří, a aby náš fotbal bavil naše fanoušky. Myslím si, že když se tyto 2 faktory skloubí, tak budem schopni hrát do 3. místa se kterým budeme spokojeni.
Na jakém postu nejraději nastupujete?
Nejraději nastupuji na stoperovi, moc se těším, až konkurence propustí Pavla Sluku a budem si to moct strčit spolu.
Kdo je podle vás favoritem vaší skupiny?
Myslím si, že favoritem je Zlatá Koruna, která skvěle omladila kádr o Vencu Beránka a Lukáše Matuše. Myslím si, že to bude oříšek pro každého soupeře.
Jaká je vaše dosavadní kariéra?
Začínal jsem kariéru na Meteoru Tábor, poté jsem se přesunul do Táborska a zbytek mládí a první kontakt s dospělým fotbalem jsem získal v Krumlovském Slavoji, kde byla veliká konkurence a tak jsem se přesunul do SK Větřní, kde jsem poznal spoustu výborných lidí kolem fotbalu a hlavně skvělou partu.
Jaký je váš oblíbený hráč, tým, soutěž?
Můj vzor vždycky byl Vláďa “štístko” Šmicer, ale kdybych měl jmenovat ze současných hráčů tak je to asi Kanté a premier league a tým je v mém srdíčku jen jeden a to SK SLAVIA PRAHA.
Děkuji za rozhovor.
Také děkuji za rozhovor a děkuji všem spoluhráčům a kamarádům za hlasy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.