Naší bojovností jsme ukořistili bod, říká Mojmír Matoušek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Mojmír Matoušek z Náměstě B, který přispěl svým výkonem k remíze s Výčapy. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mojmíre, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Díky, zápasy s Výčapy jsou pro nás vždy těžké a většinou se hraje vždy vyrovnaná partie. A tohle tvrzení potvrdilo i toto utkání. Hosté začali dobře a brzy vedli, ale díky našemu brzkému vyrovnání jsme se rychle dostali zpět do hry. Druhý poločas jsme byli o něco lepším týmem, ale znovu jsme inkasovali jako první. To nás ale nesložilo a díky naší bojovnosti jsme zaslouženě v závěru zápasu ukořistili bod. Byli jsme i blízko k vítězství v posledních vteřinách, ale to bychom chtěli asi už moc (smích).
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
S výkonem jsem spokojený rozhodně nebyl a je co zlepšovat , ale alespoň jsem týmu pomohl brankou k bodu . Byla to moje pověstná a vyhlášená polo střela-polo centr, tuto techniku jsem piloval celou kariéru a konečně sklízí ovoce (smích).
Nyní vás čeká zápas s Lipníkem . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Očekávám podobně vyrovnaný zápas jako s Výčapy. Máme teď dvě remízy po sobě a je potřeba už se dostat na vítěznou vlnu a vyšplhat se tabulkou výše. Tudíž si jedeme pro tři body!
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě samozřejmě přivedl otec, který na mě od mala fotbalově dohlížel a vlastně dohlíží až do teď. Kariéru jsem nastartoval ve Studenci, poté jsem se přestěhoval do Náměště a zbytek už je jen historie (smích).
Máš oblíbeného fotbalistu?
Oblíbených fotbalistů mám mnoho, ale rozhodně jsou to hráči se kterými hraji. A nesmím také zapomenout na každého hráče Realu Madrid.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Moje srdce je v Madridu. Hala Madrid!
Jaké máš koníčky?
Tak na prvním místě je rozhodně fotbal, poté se pokouším „hrát" tenis a sem tam si zahraju i nějakou chytřejší hru (smích). Například šachy nebo dámu.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Rozhoduje nálada, ale víceméně všechny.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Jednoznačně svíčková od babičky a jako správný křesťan piji převážně vodu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.