ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vypadal zápas v Ledenicích z vašeho pohledu?
No zapas vypadal spíše bojovně. Terén nebyl úplně hrozny, ale na nějaký hezky technicky fotbal to nebylo přizpůsobené. Ledenice mají silný a celkem mladý tým, takže jsme čekali, ze nás budou více přehrávat, ale díky bohu kluci tam nechali všechno, hlavně teda Cífka s Lamou, kteří tam jezdili tak, jak jsem v životě neviděl :-) a velkou pochvalu zaslouží i Vláďa Aust, který hrál asi nejlepší zapas co ho znám
Zatím mají Chvalšiny pět bodů, asi nepanuje úplně spokojenost ?
No, upřímně hned první kolo ve Frymburku jsme si prohráli sami, druhé kolo s Olešnici jsme měli vyhrát a ne remizovat a v Boršově to samé… Takže ano, není to úplně nejlepší, ale už jsme zažili i horší starty do sezóny, takže to není to nejhorší.
V dalším kole vás čeká SK Mladé, jaký zápas očekáváte?
S Mladým jsme hráli na turnaji v Plané ai když jsme ostudně hráli v deseti lidech, tak jsme hráli řekl bych vyrovnané utkání. Mladé má dobrý tým, ale každý zapas je jiný. V loni jsme tam na podzim remizovali a doma myslím ze jsme dokonce vyhráli, takže bilance je více na naši straně. Ale uvidíme. V tenhle sezóně se nějak moc nedají tipovat výsledky.
Kdo podle vás bude v této sezoně bojovat o postup?
Tak letos mě překvapují Hrdějovice, i když měli na na úvod ,,lehký,, los, tak si s tím poradily výborně. Navíc dostávají relativně málo gólů, takže bych se nedivil, kdyby byly nahoře. Co se Zlatky týče, tak jsem zvědavý, jak s tím kádrem, který mají naloží. Navíc mají po 5ti kolech v průměru necelých 6,5 vstřelených gólů na zapas, což mi přijde dost, takže pokud si letošní formu udrží, přál bych jim postup. Ale kdyby se tak stalo, tak to nebudou mít v A. třídě lehké. Tam je to už o něčem jiném. Tak aby s tím počítali :-)
Koho se podle vás budou týkat boje o záchranu?
No podle výsledků mě hodně zaráží Velešín. Když jsme s nima hráli na jaře poslední kolo, ještě v dresu Nové Vsi, tak nehráli špatně. Ano, dostali bůra, ale herně nebyli špatní. Jinak ani Sedlec mi nepřišel natolik špatný, ze z pěti kol nevydřel ani jeden bod, takže pokud chlapci nezaberou, půjdou do okresu a to bych jim vážně nepřál. Nikomu.
Kdo se podle vás stane nejlepším střelcem soutěže?
Tak zatím je Tam Honza Šebelků, tak snad si to udrží. Být nejlepším střelcem soutěže je skvělý pocit :-) Jinak nevím kdo by si to zasloužil víc než Fuča s Kaprem :-).
V minulé sezoně jste působil v I.A. třídě v Nové Vsi, proč jste se vrátil zpět do Chvalšin?
Proč? Kvůli klukům z Chvalsin. Já jsem tam asi 20 let, takže po té pouze, kterou jsem potřeboval, tak jsem rad, ze jsem se mohl vrátit. Já jsem srdcem Chvalšiňák a to se jen tak nezmění! Ale na druhou stranu musím říct, ze v Nové Vsi to bylo fajn. Moc dobré zázemí, kluci mě vzali mezi sebe ( teda aspoň většina ):-) , trenér Prochy je opravdu trenér na správném místě, takže přesně věděl co děla a co po nás chce a i prezidentka klubu slečna Vrabkova má srdce a hlavu na správném místě, takže tohle ,,angažmá,, bylo super. A pokud jsem klukům a všem ze Vsi ještě nepoděkoval, tak bych to rad udělal teď. Takže díky za zkušenost a příležitost!
S jakým umístěním by jste byl spokojen po konci sezony?
Tak asi nikdo nechce být poslední a spadnout, takže tomu bych se rád vyhnul. A jinak by bylo fajn střed nebo někde 4.-5. místo si myslím, by bylo dobre. Samozřejmě to nebude lehké, ale budeme dělat co bude v našich silách!
Děkuji za rozhovor.
Já děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.