Chci vždy podat maximální výkon, říká Emil Pokorný

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Emil Pokorný z Hrotovic, který svým dobrým výkonem pomohl svému týmu k výhře nad Lipníkem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Emile, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji za gratulaci. Po celý zápas se soupeř prezentoval běhavou hrou, které chyběla finální přihrávka nebo přesná koncovka. My jsme se hned od začátku utkání snažili prosadit kombinační hru, což vedlo ke vstřelení tří branek během prvních 10 minut. V následující pasáži hry soupeř zvýšil intenzitu při napadání a svojí hrou nás začal částečně přehrávat. Ke konci prvního poločasu jsme ovšem vstřelili čtvrtou a následně pátou branku, po které bylo o vítězi v podstatě rozhodnuto. Druhý poločas již nebyl příliš bohatý na góly, a to i díky gólmanům, kteří předvedli několik dobrých zákroků. V 75 minutě jsme nakonec vstřelili šestou branku, která byla zároveň tou poslední v tomto utkání.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Některé situace jsem v zápase určitě mohl vyhodnotit lépe, ale vstřelil jsem dvě důležité branky, takže jsem byl v konečném důsledku se svým výkonem spokojený.
Nyní vás čeká šlágr kola s Horním Újezdem . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Horní Újezd je tým, který letos předvádí kvalitní výkony a zaslouženě se drží na prvním místě tabulky Okresního přeboru. Očekávám velice těžké utkání, kde soupeř bude chtít využít výhody domácího hřiště. Do každého utkání jdeme s určitým respektem vůči soupeři, ale naše mentalita je taková, že chceme vyhrát každý zápas (občas se to samozřejmě nepodaří).
Jak jste zatím spokojeni se svými podzimnímy výkony?
Své výkony prozatím hodnotíme kladně. Po postupu ze III. třídy je pro nás každý zápas v nové soutěži tak trochu taková neznámá.
Kdo patří momentálně k největším tahounům vašeho týmu ?
Nerad bych vyzdvihoval pouze určité hráče, protože pracujeme jako tým. Náš kádr tvoří 22 hráčů, kde každý má svoji roli a díky tomu nám to jako kolektivu funguje.
Máte slušně rozehranou soutěž. Věříš, že můžete zabojovat o postup do kraje?
Věřím, že zabojovat o postup momentálně může klidně polovina týmů v Okresním přeboru, včetně nás. Jde o velmi vyrovnanou soutěž, kde je možné, že tým z druhé poloviny tabulky porazí vedoucí celek. Jako favority na postup bych v současné době viděl Vladislav a Horní Újezd.
Jak se připravuješ na zápasy ty osobně ?
Nemám konkrétní přípravu, kterou bych dodržoval striktně před každým zápasem. Ve většině případů se řídím dle pocitu a aktuální situace, abych byl schopen podat maximální výkon.
Máš nějakého oblíbeného soupeře, na jehož zápas se vždy těšíš?
Oblíbeného soupeře nemám, ale těším se na každý zápas, do kterého mám možnost nastoupit.
Jakou muziku posloucháš?
Většinou volím hudbu podle aktuální nálady. Jsem schopen si poslechnout téměř jakýkoliv žánr.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.