Zápas jsme mohli rozhodnout dříve, říká Jan Světlík

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jan Světlík z Mohelna, který pomohl svému týmu k výhře nad Rapoticemi B. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo , gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Zápas byl z mého pohledu od první minuty hodně bojovný , ani jeden tým nevynechal žádný souboj. Domácí začali lépe, ale první a jediný gól jsme vstřelili my a to nám hrálo do karet. Soupeř sice měl lehčí územní převahu, ale defakto jsme Rapotice k ničemu nepustili a podařilo se nám vynuloval i nejlepšího střelce soutěže. Zápas jsme mohli rozhodnout dříve, ale spoustu šancí se nám nepodařilo dotáhnout do konce, proto byl zápas napínavý do poslední minuty.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Nerad se hodnotím. Od toho máme v týmu jiné lidi. Nula v zádech vždycky potěší, ale bez super obrany, kterou máme by to samozřejmě nešlo.
Nyní vás čeká zápas s Opatovem . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Rozhodně nás nečeká lehké utkání, s Opatovem jsme ještě nezměřili síly, ale doma se cítíme hodně dobře a věřím, že s podporou naších fanoušků dotáhneme zápas do vítězného konce.
Jak jste zatím spokojeni se svými podzimnímy výkony?
Takový start do sezóny jsme určitě nečekali i s ohledem na velkou marodku. S výkony jsme zatím spokojeni, vždy je co zlepšovat, ale jdeme zápas od zápasu a s naší týmovostí a vítěznou mentalitou se nám daří zápasy převést do úspěšného konce.
Jak často trénujete ?
O prázdninách to šlo 2x týdně. Teď jsme to museli stáhnout na jeden trénink týdně + páteční soustředění v hospůdce u piva ( smích)
Jak se připravuješ na zápasy ty osobně ?
Nijak speciálně se nepřipravuji.
Máš nějakého oblíbeného soupeře, na jehož zápas se vždy těšíš?
Vyloženě oblíbeného soupeře nemám. Těším se na každý zápas
Jakou muziku posloucháš?
Dá se říct, že poslouchám vše, ale nejvíc asi starý český hitovky (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.