Asi budu muset fanoušky za hlasy na něco pozvat, říká s úsměvem Josef Šourek

Fanoušci zvolili v posledním říjnovém kole za hráče jedenáctého kola 1.B třídy skupiny B už letos počtvrté kanonýra ze Sousedovic Josefa Šourka. Pepa se tentokrát rozpovídal nejen o zápase ve Březí, ale i tom, jak moc si váží podpory fanoušků.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pepo, je to až neuvěřitelné ale počtvrté si se stal hráčem kola. Co na to říkáš?
Jsem rád, že to tak lidi vidí, každopádně ze všech těch hráčů kola, co jsem vyhrál, jsem si toto ocenění zasloužil právě za toto kolo nejvíce.
Vážíš si toho vítězství pořád stejně, nebo už ho vnímáš jinak po čtvrtém prvenství?
Vážím si toho hodně a asi budu muset fanoušky za hlasy na něco pozvat. (smích)
Teď k zápasu. Ve Březí se Sousedovice proti dobře bránícímu soupeři trápily, ty jsi pak ale hattrickem rozhodl. Jak vnímáš tento zápas?
Zápas byl pro nás hodně těžký. Soupeř spíše bránil, hrál na brejky a hrozil ze standardních situací, ve kterých byl hodně silný. Hřiště bylo malé a bylo spíše bahnité než travnaté a tak náš kombinační fotbal, kterým se chceme prezentovat, nebyl vůbec účinný a efektivní. V prvním poločase nás podržel brankář Holý, který zneškodnil soupeřovy tutovky. Do poločasu jsme srovnali a druhý poločas jsme zabrali a otočili průběh zápasu v náš prospěch. Tohoto vítězství si vážíme, protože zápas pro nás nevypadal vůbec dobře, ale i přesto jsme to zvládli.
Jak bys popsal čtenářům jednotlivé branky?
Myslím si, že jednotlivé branky jsou skvěle popsané v našem rozboru zápasu a není k ním co dodávat.
Už předem je dané, že skončíte po podzimu na prvním místě. Můžou fanoušci počítat s tím, že budete chtít mít po třinácti kolech plný počet devětatřiceti bodů?
Diváci samozřejmě můžou čekat, že budeme chtít po konci podzimu mít plný počet bodů a budeme rádi, když nás přijdou podpořit na náš poslední domácí zápas.
V týmu rozhodně panuje dobrá nálada. S kým si ale nejvíce rozumíš na hřišti ze spoluhráčů?
Rozumím si dobře s více spoluhráči, ale nejvíce s kolegou z útoku Honzou Hrachem.
Nastupuješ s číslem sedm na zádech. Má toto číslo hlubší význam, nebo ne?
Hlubší význam to nemá. Po příchodu do Sousedovic jsem dostal na výběr z několika čísel, které ještě nikdo neměl zamluvené a tak sem si vybral sedmičku, která se mi líbila ze všech čísel nejvíce.
Teď už je klasice. Sousedovice čeká v sobotu poslední domácí zápas proti Bělčicím. S čím do zápasu půjdete?
Do zápasu půjdeme s tím, že nenecháme nic náhodě a přidáme dvanáctou výhru v sezóně.
Poslední otázka. Co říkáš na statistiku, že doma jste obdrželi zatím pouhopouhý jeden gól od soupeřů.
Tato statistika je obdivuhodná a dokazuje to, že dokážeme potvrdit domácí prostředí a více se na domácí zápasy vyhecovat. Budeme to chtít potvrdit i v sobotním zápase, kdy naše pevná obrana rozhodně nebude chtít inkasovat ani jednou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.