ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz Petr Cába z Chvalšin. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas s Olešnicí z vašeho pohledu?
No, zapas probíhal, jako souboje dvou týmů na spodku tabulky. Hodně nepřesností z obou stran. Olešnice měla 2 nebo 3 větší šance, ale ty jsme si pohlídali. My jsme byli nebezpečnější jen kolem vápna, ale bohužel nic velkého jsme nepředvedli. Myslím, že remíza je spravedlivým výsledkem.
Jak proběhla zimní příprava Chvalšin?
Zimní příprava probíhala dle počtu zúčastněných. Mohlo to být lepší, ale taky horší. Myslím, že díky přátelským utkáním, ve kterých jsme dostali dost za vyučenou, jsme se trochu probrali. Ale celkově to muže zhodnotit jen trenér.
Jaké se udály v kádru Chvalšin hráčské změny?
Přišel jako posila Míla Báboš :-) Takže velmi kvalitní posila, na které budeme stavět. A jinak o žádné změně nevím.
Sledoval jste MS v Kataru?
Sledoval. Bylo to fajn, že to bylo přes zimu, než být venku v zimě, tak se koukat na fotbal byla paráda.
Jak se vám MS líbilo?
Líbilo. Hodně překvapivých výsledků. I moje žena si na to zvykla, že v televizi nebylo puštěno nic jiného než fotbal.
Další kolo vás čeká doma Boršov, jaký zápas očekáváte?
Já jsem loni bohužel nebyl, takže vůbec nevím, v jaké sestavě a formě Boršov je. Ale co vím, tak lehce posílili, takže uvidíme s čím na Old Tre přijedou. Čekám bojovný zapas, ale zároveň bych byl rád, aby to mělo nějakou úroveň, protože předchozí střetnutí v minulosti připomínalo spíš zápasy ,,Frymburk - Vyšší Brod nebo Kájov - Křemže ,, a to je vážně hrůza… ale určitě klukům věřím, že si to doma pohlídáme.
Blíží se reorganizace soutěží. Co si o tom myslíte?
Jo, za mě je to dobrý nápad. Pokud to poskládají inteligentně a bude to dávat smysl, tak proč ne. Těším se na změnu.
Kdo podle vás vyhraje I.B. třídu skupinu A?
No, vypadá to na Zlatku a bez jakékoli ironie jim to přeju. Ale pokud neposílí, tak v A třídě vydrží sezónu. Z té naší B třídy je to fakt skok. Takže budou mít co dělat chlapci. Ale tuhle sezónu jsou asi nejlepší. Ale nevadilo by mi, kdyby postoupily Hrdějovice.
Kdo podle vás vyhraje ligu?
Na ligu koukám, ale nějak mi je to jedno. Ale klidně bych to přál Spartě. Aby to mělo taky nějakou změnu po těch letech. Hlavně ať titul zůstane v Praze! Kdokoli, jen ne Plzeň!
Děkuji za rozhovor.
Chtěl bych poděkovat všem za hlasy. Dále klukům, že mi umožnili vyhrát tohoto hráče kola a trenérovi, že mi dal důvěru. Díky moc

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.