Lukáš Kouřil: Utkání s Mrákovem pro nás bylo příjemné překvapení. Velký rozdíl je příjemný benefit

Lukáš Kouřil- krchlebská záloha, která za svůj sportovní život vyzkoušela více týmů. Namátkou bychom mohli vzpomenout třeba na Rokycany. Již několik let je ale velkou oporou právě pro Krchleby. Jejich poslední utkání 1. B třídy sk. A bylo poměrně výjimečné, vyhrát nad favoritem, navíc velkým rozdílem, je vždy příjemné. Pojďme nyní virtuálně nahlédnout do krchlebské kabiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Utkání proti Mrákovu jste zvládli opravdu s grácií. Jak se Vám hrálo, a jak se hraje v průběhu sezóny?
Utkání proti Mrákovu jsme zvládli překvapivě dobře, nikdo z nás to nečekal, důležité jsou pro nás tři body, a že jsme vyhráli takovým rozdílem je jen příjemný bonus. Po podzimu jsme chtěli mít určitě více bodů, měli jsme několik zbytečných ztrát, o to víc musíme na jaře bodovat.
Nutno uznat, že to byla celkem exhibice. Užíváte si takové momenty?
Určitě. Každému se hraje lépe, když je rozdíl ve skóre větší a myslím, že je to na hřišti znát.
Dokážou tyto situace více tmelit tým?
Já si myslím, že ano. Hned po zápase je znát, že každý má lepší náladu a v týmu je lepší atmosféra. Každý pak jde rád po západě do hospody a dá si pivo na body.
Jaké jsou cíle pro zbytek sezóny?
Cíl je vyhnout se bojům o záchranu a hrát fotbal, který bude bavit naše fanoušky, kteří chodí na každý domácí zápas. Přece jen hraje se to pro lidi.
Co v posledním utkání rozhodlo? Co způsobilo takový úspěch?
Věděli jsme, že soupeři chybělo několik klíčových hráčů, a tak jsme na ně chtěli od začátku nastoupit. To se nám povedlo a velmi nám pomohl brzký gól. O poločase jsme si říkali, že musíme hrát furt aktivně a ideálně přidat nějaký gól, což se nám povedlo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.