HISENSE SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 19.03.2023

0

14. kolo nabídlo zajímavé a napínavé momenty a výsledky, které různě zamíchaly průběžným pořadím tabulky. Kdo se do sestavy kola dostal? Komu dáte svůj Hlas?

BRANKÁŘ:

Lukáš Ulč - Brankář působící v klubu FK Ledce. Ve 14. kole jeho tým a jeho čekal nepříjemný souboj s Chotíkovem, udržel ale čisté konto, vytáhl několik důležitých zákroků a podržel tým v situacích, kdy to bylo potřeba.

 

OBRANA:

Vladimír Holý - Stoper za Hradiště, jeho tým čekal velmi napínavý a zajímavý duel proti Vochovu. Vladimír Holý ale zachoval klidnou hlavu a pomohl svému klubu k vítězství 5:4.

Lukáš Kraček - Lukáš Kraček působící v Ledcích předvedl famózní výkon v zápase proti Chotíkovu. Rozhodně si zde své místo zaslouží.

Vojtěch Seman - Obránce hrající za Plzenec. Jeho týmu se podařilo spolu s ním zvítězit nad Unionem 7:3. Spolu s jeho týmem předvedl výkon, který byl určitě hoden tomuto výsledku.

 

ZÁLOHA:

Josef Parlásek - Společně s Vojtěchem Semanem se v sestavě kola objeví i Josef Parlásek, který předvedl v záloze fantastický výkon. I on má značný podíl na výsledku 7:3 pro jeho klub.

Ondra Jakoubek - Hráč Unionu, kterému se v zápase proti Plzenci velmi dařilo. Doslova ovládl střed pole a našlo se spoustu pasáží, kde ukázal své kvality a potvrdil jeho místo zde v sestavě kola.

Martin Pícka - Třetím hráčem Plzence v sestavě kola se stává Martin Pícka, který společně s Josefem Parláskem předváděl úctyhodný výkon. 

Tomáš Pečenka - Tento mladý dorostenec z Košutky se na hrišti ukázal ve velice světlé straně. Jeho výkon byl k jeho věku velmi úctyhodný a rozhodně mu vysloužil místo mezi těmi nejlepšími ve 14. kole.

 

ÚTOK:

Martin Bečaver - Hráč Lhoty B, který se svými dvěma góly podepsal na vítězství proti VS PLzeň 4:1. Společně se Zdeňkem Paulem předváděli fantastický fotbal.

Václav Krliš - Útočník, který si svým hattrickem a asistencí jednoznačně zasloužil místo zde v sestavě kola. Jeho týmu se podařilo vyhrát 5:4 nad Vochovem a bez jeho branek a asistencí by se jim to rozhodně nepovedlo.

Vojtěch Seman - Plzenec v této sestavě kola doopravdy panuje. Vyjímkou není ani Vojtěch Seman, který svými dvěma góly pomohl Plzenci k vítězství nad Unionem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.03.2023 21:37 do 22.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.