HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023

Datum kola: 09.04.2023

0

Ve 21. kole se udála jedna výjimečná událost a to nástup Pavla Horvátha a Marka Bakoše za Křimice. Viděli jsme ale spoustu skvělých výkonů z nichž 11 z nich je v sestavě kola.

BRANKÁŘ:

 

Filip Šatra (Košutka) - Brankář Košutky několikrát svůj tým podržel, z Horšovského Týnu si ale přesto žádné body neodvezl.

 

 

OBRANA:

 

Filip Krejčí (Smíchov) - Stoper Smíchova v zápase proti Lubům snad neprohrál souboj a výrazně se tak podílel na čistém kontu a tříbodovém zisku.

 

Michal Pinc (Křimice) - Stoper Křimic v zápase se Žákavou podal podobně zodpovědný defenzivní výkon jako Filip Krejčí a ještě k tomu stíhal svými ofenzivními výlety podporovat útok. 

 

Michal Kulhánek (Chlumčany) - Zkušený obránce předvedl proti Malesicím zodpovědný výkon. Chlumčany si s Malesicemi poradily vysoko 5:1.

 

Jevgenij Čižikov (Horšovský Týn) - Jediný úspěšný střelec zápasu proti Košutce. Jeho gól znamenal 3 body.

 

ZÁLOHA:

 

Jaromír Králík (Sušice) - V souboji o de facto první místo to dlouho vypadalo na tři body pro Kralovice. Sušický střední záložník ale v nastavení napřáhl z dálky a vykopl svému týmu důležitý bod.

 

Martin Pánek (Kralovice) - Kralovický krajní záložník byl zejména v prvním poločase velmi aktivní. Jeho tým nakonec remizoval se Sušicí 1:1.

 

Jiří Drábek (Rokycany B) - Byl aktivní, chtěl hrát a pojmul velký kus hřiště. Na hřišti nechal všechno.

 

ÚTOK:

 

Jan Dytrt (Křimice) - Aktuálně má skvělou formu. V zápase otevřel skóre a na druhém gólu se podílel krásným centrem. Výborný výkon.

 

Anh Tran Huy (Kaznějov) - Kaznějovský útočník zničil Rokycany hattrickem a tým ze severu Plzeňska bral po výhře 4:2 3 body.

 

Richard Ryba (Rokycany B) - Do hry se dostal až po poločasové přestávce. Na konci zápasu dvěma góly korigoval skóre zápasu s Kaznějovem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2023 14:46 do 12.04.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.