HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 29.04.2023

0

22. kolo Okresního přeboru dospělých přineslo spoustu skvělých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří tento víkend převyšovali svou hrou ostatní.

V bráně bude pro toto kolo stát Daniel Gregor z Machnína, který držel svůj tým zákroky a odnesl si ze zápasu s Frýdlantem B čisté konto. Prvním obráncem je Tomáš Tobolka z JOKERS. V utkání s Višňovou B podal kvalitní výkon a dal rozhodující gól, díky kterému jeho tým vyhrál. Na stoperu je kapitán Doubí B Karel Valášek, který penaltou v poslední minutě vystřelil bod pro svůj tým. Následuje trojice hráčů z Nové Vsi. Obrannou řadu zakončí Peter Dobiáš. Ten odehrál dobrý zápas a velmi pomohl Nové Vsi v defenzívě.

 

Záložní řadu začínají také dva hráči Nové Vsi. Robert Jansta, z jehož aktivity těžil celý tým a Tomas Radzinevičius. Ten vstřelil proti Krásnému Lesu hattrick. Pomyslnou kaňkou na jeho výkonu byla červená karta ke konci zápasu. Druhým středním záložníkem je Tomáš Oberreiter. Jeho výkon a vstřelená branka pomohla poslední Stráži k důležitým třem bodům.

 

V útoku je jednobrankový střelec lídra tabulky Dominik Moravec, dvoubrankový Zdeněk Zbořil z Machnína a Jakub Švec z Osečné, který vstřelil ve vyrovnaném utkání s Krásnou Studánkou B dva góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2023 10:00 do 03.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.