HISENSE SESTAVA KOLA - 12.kolo Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 29.04.2023

0

Uplynulé kolo přineslo kupu zajímavých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří tento víkend převyšovali svou hrou ostatní.

V bráně je pro toto kolo Michal Němec, který si odnáší ze zápasu proti Chotyni čisté konto. Obrannou řadu začíná jeho spoluhráč z Vesce B Jakub Čejchan, který pomohl držet defenzívu lídra tabulky. Stoperem je Filip Ditrich ze Zdislavy, jenž velel obraně svého týmu a připsal si bezchybný výkon v zápase s Rozstáním B. Třetím obráncem je Vojtěch Málek z "Béčka" Vesce. Ten si připsal hezkou asistenci při jednom z gólů.

 

Prvním záložníkem je opět hráč Vesce B. Je jím Ferdinand Schmidbauer. Dobrý výkon podtrhl rychle vhozeným autem, ze kterého padla branka. Na středu zálohy je dvojice ze Zdislavy. Šimon Houdek si proti Rozstání B připsal hattrick a Petr Mičán pomohl svým spoluhráčům pěknými přihrávkami a sklepávanými balóny. Druhým krajním záložíkem je rychlonohý Jakub Šenberk, který zaměstnával obranu Vratislavic B.

 

V útoku si své místo vybojovala dvojice z Vesce B. Jaroslav Čížek se proti Chotyni trefil jednou, Tomáš Brauner rovnou třikrát. Posledním členem sestavy kola je Marek Škopek z Vratislavic B. Dal gól a na jeden přihrál.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2023 10:00 do 03.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.