SESTAVA KOLA - 4.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

Konečně se nám v tomto kole rozstříleli útočníci a taky se nám jich do sestavy kola vešlo nejvíc. Tentokrát se bude hledat favorit sestavy kola těžce, protože zde máme jednoho třígólového střelce a dokonce čtyři dvougólové. A navíc i u ostatních hráčů v sestavě kola to byl mimořádný výkon, takže volba bude opravdu těžká.

Michal Ondráček (Jaroměř) - V druhém poločase musel odolávat neúnavným nájezdům hráčů Admiry. V penaltovém rozstřelu navíc chytil dvě penalty. Hlavně díky němu, má Jaroměř první dva body v divizní tabulce.
Jan Linka (Jablonec nad Jizerou) - Tento krajní záložník neustále pendloval po lajně nahoru, dolů. Měl prsty ve všech gólech domácího mužstva a navíc sám dva góly dal.
Dominik Kovář (Trutnov) - Dominik vyčníval v zápase s Novým Borem jako maják na mořském břehu. Jeho výkon na postu stopera byl obdivuhodný a i díky němu nedostal Trutnov ani gól.
Ondřej Vosický (Admira) - Ondra podal vynikající výkon v zápase proti Jaroměři. Celý druhý poločas se snažil něco vymyslet, aby jeho tým nemusel do penalt. Vstřelil gól na 1:1, nahrával, nabíhal si. Výborný výkon tohoto záložníka.
Jan Novotný (Olympia HK) - Jak řekl vedoucí týmu František Bárta "Honza byl takovým Galáskem našeho týmu". Honza odvedl všechnu černou práci domácích, v předehrávaném zápase s Letohradem. Hlavně díky němu, měli jeho spoluhráči tolik možností k zakončení.
Matouš Brabec (Ústí n.Orlicí) - Byl to motor středu hřiště. Vynikl hlavně, když hrálo jeho mužstvo oslabeno. Blýskl se i nádhernou individuální akcí a střelou těsně vedle.
Martin Ježek (Semily) - Martina Ježka do sestavy kola zvolil soupeř jeho týmu. I když Semily hrály o dva a později o tři hráče v poli méně, tak díky Martinovi byly skoro až do konce ve hře o body. Martin byl k neudržení. Dal gól a byl neustálou hrozbou pro domácí Litol.
Tomáš Kakrda (Živanice) - Tomáš je velkým favoritem sestavy kola. Již v prvním poločase zápasu s Kutnou Horou se mu povedlo vstřelit čistý hattrick!!
Lukáš Mach (Vysoké Mýto) - Nejlepší hráč na hřišti v zápase doposud neporažených celků. Vstřelil dva góly a byl u všeho podstatného, co se na hřišti dělo.
Štěpán Kacafírek (Suchdol) - Tento obávaný kanonýr se ze začátku sezony střelecky trápil. Jenomže zápas s Dvorem Králové byl pro něj velice podařený. To že hrál dobře, bylo samozřejmé. Ale v tomto zápase přišlo to podstatné a to góly, které vstřelil hned dva. Zařídil tím výhru svého celku 2:1.
Eric Ezeala Chimezie (Litol) - Tento hbitý útočník Litole dal dva góly do sítě Semil a výrazně se tak podílel na upracované výhře svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.