HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.05.2023

0

24. kolo Okresního přeboru dospělých přineslo spoustu skvělých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří tento víkend převyšovali svou hrou ostatní.

Pozici brankáře si v sestavě kola vychytal Šimon Sobotík z Mníšku, který proti JOKERS nepustil za svá záda jediný míč. Obrannou řadu načíná Lukáš Folda z Krásného Lesa. Ten odehrál v obraně dobrý zápas a přidal jednu branku. Vedle něj se postaví Václav Novotný z Osečné, který držel defenzívu svého týmu v zápase s Machnínem. Třetím obráncem je Radek Podhora z Mnišku. Ten hrál dobře dozadu a zásoboval své spoluhráče kvalitními centry.

 

První záložníkem, který si vybojoval místo v sestavě kola je Patrik Trapp z Osečné. Spoluhráči si jeho výkon pochvalovali a podle nich by v žádném případě neměl chybět v sestavě kola. Dalším záložníkem je Kuba Šalát z Nové Vsi. Šalát dal úvodní gól svého celku a nastartoval tak zápas, který skončil výhrou pro Novou Ves 5:1. Vedle něj se postaví Matěj Stříteský. Ten podal opět dobrý výkon a vstřelil Dolní Řasnici jednu branku. Posledním záložníkem je Tomáš Benda ze Stráže na Nisou. Benda se dokázal proti Doubí prosadit a jeho branka se projevila na konci jako vítězná.

 

Útočné trio nám začíná dvougólový střelec Jaroslav Lachman z Višňové B. Druhým útočníkem je Dominik Moravec z Rynoltic, jenž vstřelil rozhodující branku. Posledním hráčem sestavy 24. kola je Jiří Jerie z Mníšku. Díky jeho bance vyhrál Mníšek 1:0 nad JOKERS.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.