HISENSE SESTAVA KOLA - 13.kolo Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 13.05.2023

0

Uplynulé kolo přineslo kupu zajímavých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří tento víkend převyšovali svou hrou ostatní.

Brankářem kola se stává Tomáš Franc z Habartic, který udržel proti Bílému Potoku nulu. Obránci uplynulého kola jsou Milan Balog, Karel Martinů, Jiří Vízner. Balog proměněnou penaltou pomohl Raspenavě k jednomu bodu, Martinů vstřelil do sítě Horní Řasnice dvě branky a Vízner proti Vísce proměnil rovněž penaltu.

 

V záloze máme jednogólového střelce Michala Víta. Vedle něj je hejnický Štěpán Štícha, který nastřílel Bulovce hattrick. Dalším členem zálohy je Ladislav Kobr. Tomu zlepšily víkend dvě vstřelené branky. Posledním členem zálohy je Vojtěch Zeman, který tradičně za Raspenavu skóroval.

 

V útoku máme dvoubrankového Denise Davida. Vedle něj je Jan Capulič, který přispěl svým gólem a výkonem ke kanonádě Frýdlantu C proti Horní Řasnici. Posledním členem sestavy kola je Patrik Vnouček z Habartic. Ten odehrál dobrý zápas a přidal gól hlavou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.