HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 20.05.2023

0

25. kolo Okresního přeboru dospělých přineslo spoustu skvělých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří tento víkend převyšovali svou hrou ostatní.

Brankářem kola se stal Tomáš Tošner. Proti favoritovi z Rynoltic sice dvakrát inkasoval, nestárnoucí gólman ale chytil několik šancí a připsal si velký počet důležitých zákroků. Prvním obráncem je Lukáš Folda z Krásného Lesa. Folda odehrál dobré utkání a dokázal se také gólově prosadit. Dalším je Michal Junek z Nové Vsi, která i s jeho přispěním vyhrála nad Doubím B 4:2. Trojici obránců zakončuje Jakub Souček z Machnína. Souček pomohl svou asistencí otevřit skóre zápasu proti Krásné Studánce B. V první půli proměnil také penaltu.

 

V záloze se nám objevuje Marek Tvrzník z Rynoltic, jehož branka rozhodla o výhře nad Mníškem. Na středu je třígólový Petr Naštický z Osečné, který vzal netradiční utkání proti devíti hráčům z Dolní Řasnice do svých rukou a rozhodl o třech bodech. Vedle něj máme Radka Abraháma, jenž si připsal v uplynulém kole pět asistencí. Na druhé kraji je dvougólový Michal Stýbal z Frýdlantu B.

 

V útoku máme Marcela Kolku, který nasázel Stráži čtyři branky. S ním je v útočném triu jeho spoluhráč z JOKERS Daniel Mokrý. Ten si se Stráží připsal hattrick. Sestavu kola nám zakončuje další střelec hattricku. Tím je Tadeáš Vik z Bílého Kostela B.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.05.2023 10:00 do 24.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.