SESTAVA KOLA - 4.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Do sestavy kola se nám dostali hráči všech týmů. Dnes byla volba docela jednoznačná a většinou jsme se na všech postech shodli. Favoritem by měl být třígólový Michal Poutník z Kopidlna. Anebo také dvougólový hráč Lokády Zvolánek. I ostatní hráči podali nadprůměrné výkony ve svých týmech. Volba hráče kola je na Vás…

Pavel Hampl (Libáň) - Většinou se nám do sestavy kola dostane gólman s vychytanou nulou. Dnes sice Pavel obdržel víc gólů, ale i přes to, byl velkou oporou svého týmu a hlavně díky němu žili naděje Libáně na vyrovnání.
Ondřej Vyleťal (Předměřice) - Až do svého vyloučení byl Ondra nejlepším hráčem svého týmu. A i když obdržel červenou za zastavení pronikajícího hráče, tak i to mělo vliv na konečnou remízu, a následnou výhru v pokutových kopech.
Dominik Bohatý (Chlumec) - Tento mladý hráč podal výborný výkon v obraně svého týmu a stíhal podporovat i útok.
Jan Odehnal (Lokomotiva HK) - Honza kraloval vzdušnému prostoru na domácím hřišti. I díky němu udržela Lokáda nejtěsnější výhru.
Jiří Jareš (Malšovice) - Jirkův gól byl jediným světlým okamžikem Malšovického týmu, v nepovedeném zápase s Kopidlnem.
Tomáš Havlíček (Kobylice) - Díky Tomášovi a jeho brance vyhrály Kobylice první poločas na hřišti Lokády.
Jakub Špaček (Hlušice) - Jakub podal výborný výkon v zápase s Přředměřicemi. Do svého vystřídání patřil k nejlepším na hřišti.
Daniel Bareš (Chlumec) - Tento mladý záložník Chlumce měl velký podíl na výhře svého týmu v Libáni. Jako bonus navíc vstřelil i gól.
Michal Šmarda (Předměřice) - Michal kraloval ve středu zálohy a těžko se přes něj procházelo. Navíc dokázal uklidnit hru domácího týmu, když to bylo nejvíc potřeba.
Marek Zvolánek (Lokomotiva HK) - Marek se stal mužem zápasu proti Kobylicím. Vstřelil oba góly svého týmu a zařídil tím tříbodový zisk pro Lokádu.
Michal Poutník (Kopidlno) - Zápas s Malšovicemi se Michalovi prostě povedl. Dokázal vstřelit tři góly a byl neustálou hrozbou pro hostující obranu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.