HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 28.05.2023

0

24. kolo nabídlo zajímavé výsledky, které různě zamíchaly průběžným pořadím tabulky. Kdo se do sestavy dostal a komu dáte svůj hlas?

BRANKÁŘ:

Lukáš Vicenda - Mladý teprve 16letý brankář hrající za dorost Košutky se prosadil a ukázal, že na věku nezáleží. V zápase proti Chotíkovu udržel čisté konto.

 

OBRANA:

Petr Kutný - Stoper Unionu, který předvedl a ukázal, že je velmi kvalitním a zajímavým hráčem, který si rozhodně zaslouží místo v sestavě kola. Též se postaral o 3 branky z přímých kopů.

Pavel Nový - Obránce z Rapidu, který se postaral o to, že v zápase proti Vochovu neposlal za svá záda jedinou branku.

Adrii Pasichnyk - Velmi kvalitní hráč Unionu, který se stejně jako Petr Kutný staral o to, aby za jejich záda chodilo co nejméně útočníků. Předvedl velmi působivý výkon.

 

ZÁLOHA:

Vojtěch Seman - Jednička z Plzence, který oslnil tentokrát 2 brankami. Velmi kvalitní hráč se skvělým potenciálem. Je mu 19 let.

Matyáš Lepič - Kvalitní hráč Rapidu, který se do zápasu proti Vochovu dostal v 67. minutě, ale za zbývající čas dokázal nastřílet hattrick do branky Jiřího Mráze.

Tomáš Borkovec - Velmi působový hráč z Letné, který vstřelil branku v zápase proti Roudné. I díky jeho výkonu Letná vyhrála 4:0 a vzala si všechny body.

David Pešek - Další hráč Rapidul. Tentokrát David Pešek, který se postaral o 2 branky v zmiňovaném zápase proti Vochovu. Kvalitní výkon a důsledná obrana ho dostala do sestavy kola.

 

ÚTOK:

Stanislav Žák - Jasný první útočník Letné. Stanislav Žák se zde neobjevuje poprvé. Opět svou brankou potvrdil svoje poslání a to dávat branky a pomáhat Letné k vítězství, což se mu nyní dařilo.

Ladislav Stach - Ladislav Stach je 26letý hráč Unionu, který v zápase proti Ledcům nastřílel hattrick. Svým výkonem též podrthl to, že sem patří.

Václav Krliš - Hráč Hradiště, který se postaral o první branku utkání ve střetu proti VS Plzeň. Tento útočník svým výkonem potvrdil místo v sestavě kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 14:58 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.