HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 27.05.2023

0

26. kolo Okresního přeboru dospělých přineslo spoustu skvělých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří tento víkend převyšovali svou hrou ostatní.

Místo v bráně v sestavě kola si vychytal Zbyněk Ticháček z Osečné. Ten se v napínavém utkání s Višňovou B vyzdvihl několika zákroky a velkou měrou přispěl k jednomu bodu, který byl pro oslabenou Osečnou zlatý. V obraně máme dva hráče Krásné Studánky B. Těmi jsou Michal Leitgeb a Petr Soukup. Svým výkonem velmi přispěli k čistému kontu proti Dolní Řasnici. Třetím obráncem je Jakub Čeřovský z Mníšku, který odehrál dobrý zápas a připsal si i asistenci.

 

Záložní čtveřici začíná Matěj Karásek z Doubí B, jenž brankou pomohl k výhře nad rozjetými JOKERS. Na středu máme Stanislava Bártu z Machnína, který brankou zavelel k obratu proti Nové Vsi. Vedle něj je čtyřgólový Jakub Jiřišta z Krásné Studánky B. Posledním členem zálohy je Martin Kopic z Rynoltic. Kopicovy dvě branky do sítě Stráže značně pomohly k remíze.

 

Útočným triem jsou David Lochman z Bílého Kostela B, Štěpán Myslivec ze Stráže nad Nisou a Jaroslav Lachman z Višňové B. Lochman odehrál proti Krásnému Lesu dobré utkání a byl u všeho důležitého. Myslivec dokázal vstřelit favoritovi soutěže z Rynoltic jednu branku. Lachman zase vstřelil Osečné dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 20:46 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.