HISENSE SESTAVA KOLA - 15.kolo Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 27.05.2023

0

Uplynulé kolo přineslo kupu zajímavých výkonů. Do jedenáctky kola se ale dostali ti hráči, kteří tento víkend převyšovali svou hrou ostatní.

Brankářem kola se stává Ondřej Myška z Dětřichova, který za svá záda nepustil v zápase s Frýdlantem C jediný míč. K čistému kontu mu značně pomohl spoluhráč z obrany Jiří Vízner. Na pozici stopera se usadil Radek Haloun z Horní Řasnice. Ten se v zápase s Bílým Potokem dokázal prosadit z pozice obránce hned dvakrát. Poslední obráncem je Michal Zrubec z Hejnic B. Zrubec svým výkonem pomohl Hejnicím k výhře 4:1 nad Raspenavou.

 

V záložní řadě máme Libora Hybnera z Vísky, který o víkendu podal dobrý výkon, dal gól a podle spoluhráčů by si nominaci v sestavě kola zasloužil. Vedle něj je další hráč Vísky, kterým je Ladislav Severýn. Ten vstřelil dvě branky do sítě favorita z Bulovky. Druhým středovým hráčem je Tomáš Švandrlík z Habartic. Švandrlík si z víkendového zápasu odnesl jednu branku. Posledním záložníkem je Aleš Bílek z Horní Řasnice. Bílek nastřílel Bílému Potoku hattrick!

 

V útoku je Petr Beran z Habartic, který v zápase s Mníškem otevřel skóre. Vedle něj je třígólový Jiří Vojáček z Vísky. Posledním členem sestavy kola je Ondřej Kožarik z Dětřichova. Ten nastřílel Frýdlantu C dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 21:03 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.