HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Olomoucký | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 28.05.2023

0

Další kolo krajského přeboru Olomouckého kraje s pořadním číslem 28 je úspěšně za námi. Z uplynulého víkendu, ve kterém se hrálo 8 zápasů, jsme Vám vybrali jedenáctku těch, kteří se blýsknuli nejvíce. Pouze jeden se může stát hráčem kola, o kterém rozhodujete Vy svým hlasem.

BRANKÁŘ:

Jan Vítek (FC Kostelec na Hané) - udržené čisté konto není pouze jediný způsob, kterým tento kostelecký brankář podržel svůj tým. Na konci prvního poločasu svým přesným nákopem našel svého spouhráče, kterého vybídl ke vstřelení branky. Podtrženo, sečteno, čisté konto a asistence v roli brankáře je skvělá vizitka.

 

OBRANA:

Jakub Kořenovský (Sokol Konice) - ve velmi napínávém utkání se Zábřehem se oba týmy museli dlouhých 90 minut opírat o svou obranu. Tím nejlepším byl právě tento borec z Konice, který bude důvodem špatného spaní utočníků ze Zábřeha.

Jan Walter (TJ Sokol Čechovice) - čtyriatřicetiletý kapitán čechovického celku se stal v utkání s Medlovem zdí, přes kterou se nedokázali hosté dostat, ať už po zemi, nebo vzduchem.

Marek Cekuras (FK Jeseník) - o tohoto borce se mohl Jeseník v klidu opřít v zápase s outsiderem, kdy čelil několika nepříjemným protiútokům, se kterými si ale hravě poradil.

 

ZÁLOHA:

Jakub Braun (FC Želatovice) - Velké Losiny ztratily zápas během pouhých 10 minut, během kterých spustili oko z tohoto mladíka a nechali ho dvakrát přesně zakončit. Rada do přístích zápasů ? Na tohle jméno si dávejte pozor.

Vojtěch Nadavaška (FK Jeseník) - šestnáctiletý jesenický žolík svou roli naplnil. Sotva se stihnul párkrát proběhnout, tak už navýšil skóre a větral obranu po zbytek utkání.

Jakub Vyhlídal (SK Lipová) - pokud měl Litovel nějakou šanci na bodový zisk, tak tento hráč Lipové je rozprášil sotva vyšli z kabiny. Během prvních deseti minut druhého poločasu přidal branky na 2:0 a 3:0, které znamenaly pro hosty velmi hořké zbylé minuty zápasu.

Štěpán Outlý (FC Dolany) - po týdenní pauze se dolanský záložník opět prosadil a předvedl se v tom správném světle. Jeho branka ve výsledku byla klíčová, jelikož Dolany vyhrály pouze rozdílem jedné branky, která byla právě jeho.

 

ÚTOK:

David Preisler (FC Kostelec na Hané) - kdy bude mít nejlepší střelec soutěže dost ? Opět nenechal nic náhodě a svými 2 brankami pomohl sestřelit Rapotín.

Filip Halouzka (TJ Sokol Čechovice) - svou brzkou brankou otevřel skóre a stanovil také konečný výsledek zápasu. I když nemusel pouze odcházet ze hřiště s jednou brankou, tak z tohoto borce budou mít i tak hráči Medlova bolehlav ještě nějaký ten den.

Filip Zedek (FK Brodek u Přerova) - brodecký útočník rozhodně nenechal nic náhodě a osud zápasu vzal na svá bedra. Dvěma góly sestřelil Bohuňovice a tato výhra jde rozhodně také za ním.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 23:16 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Medlov 24 75:17 64
2 TJ Sokol Bělotín 24 56:24 60
3 FC Želatovice 25 53:34 41
4 TJ Sokol Čechovice 24 43:36 41
5 TJ Jiskra Rapotín 24 52:51 38
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Ševčík 26
2 Patrik Kasal 24
3 Aleš Foukal 21
4 Jan Šteigl 19
5 Ondřej Brulík 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 92 50,3% 0
2 Karel Chovánek 59 52,7% 0
3 Radim Mudrik 52 59,8% 0
4 Venca Likeš 35 43,8% 0
5 Ladislav Beran 28 43,8% 0
Zobrazit celou tabulku