HISENSE SESTAVA ROKU - Liberecký | Liberec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Skončila nám sezóna 2022/2023, a my Vám přinášíme ideální jedenáctku uplynulého ročníku Okresního přeboru Liberec. Sestava sezóny má omezenou kapacitu. O nominaci rozhodovala konzistentnost výkonů, individuální statistiky a doporučení z řad celků soutěže. Kdo se stane hráčem sezóny? To rozhodnete vy (čtenáři) svými hlasy! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Brankář

O pozici nejlepšího brankáře soutěže bojovalo mnoho adeptů. Toto místo může ale zaujmout pouze jeden. Tím se stal Zbyněk Ticháček z Osečné. Ticháček se pravidelně dostával do sestavy kola a nejednou svůj tým v zápasech zachraňoval. Sršni z Osečné obdrželi v sezóně 2022/2023 pouze 47 branek, a s Ticháčkovou pomocí se stali týmem s nejlepší defenzívou v soutěži.

 

Obránci

Rynoltice měly povedený závěr sezóny, který vyvrcholil ziskem prvního místa. U této letošní krasojízdy rynoltického celku byl také Martin Švarc. Ten svému týmu přispěl skvělými výkony v defenzívě a dokázal vstřelit osm branek. I díky jeho zásluze se tedy Rynoltice radují z prvního místa!

 

Vracíme se opět k Osečné. Tým s nejlepší defenzívou prostě musí mít obránce, který se dostane do sestavy uplynulého ročníku. Tím se stal Petr Filinger. Toho si během sezóny nemohli spoluhráči vynachválit a opravdu pozvedl obzvláště defenzivní hru svého celku. I proto si zaslouží být v sestavě ročníku 2022/2023.

 

Posledním členem obrany je Libor Uzel z Krásného Lesa. Ten se, i přes svou pozici, stal důležitým střelcem svého družstva. V tomto ročníku rozvlnil síť hned třináctkrát! Je tak za Stříteským druhým nejlepším střelcem Krásného Lesa. Na obránce dobrá statistika, nemyslíte?

 

Záložnící

V záloze se nám objevuje Stanislav "Stanley" Bárta, který je kapitánem Machnína. Tento hráč je obávaný svými střelami z dálky. Nejednou takhle nachytal brankáře soupeřova týmu. V sezóně vstřelil jedenáct branek a byl důležitou součástí hry Machnína.

 

Na středu je hráč, na kterého padá chvála skoro z každého týmu, proti kterému JOKERS hrají. Radek Abrahám si připsal v této sezóně jedenáct branek a nespočet asistencí. Pokud dají JOKERS gól, tak je velká šance, že se na něm nějakým způsobem podílel tento hráč.

 

V sestavě se také objevuje Petr Naštický, dirigent hry Osečné. Od Našitického se odvijí většina útočních akcí Osečné a je tak důležitým článkem tohoto týmu. V sezóně se trefil sedmnáctkrát a vysloužil si tak pozici v ideální sestavě sezóny.

 

Když tu vybíráme nejlepší hráče ročníku, tak samozřejmě nesmíme opomenout nejlepšího střelce mistrovského týmu. Tím se stal Tomáš Vacek. Trefil se hned dvacet šestkrát a Rynoltice se na něj spoléhaly celou sezónu.

 

Útočníci

V útočném triu se objevuje Tomas Radzinevičius z Nové Vsi. Ten má na kontě stejně branek jako Vacek, a je tak, společně s ním, druhým nejlepším střelcem soutěže.

 

Na hrotu máme Michala Stýbala z Frýdlantu B. Stýbal vstřelil dvacet osm branek a je extrémně důležitým článkem ofenzívy frýdlantského "B-týmu". V posledním kole proti Stráži nad Nisou nastřílel osm branek a stal se tak na poslední chvíli nejlepším střelcem soutěže.

 

Posledním členem této elitní společnosti je Tadeáš Vik z Bílého Kostela B. S přehledem nejlepší střelec svého týmu se obzvlášť na jaře pravidelně dostával do sestavy kola. Nejednou se mu povedlo mít hattrickový zápas a zaslouženě má své místo v sestavě roku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.