HISENSE SESTAVA ROKU - Liberecký | Liberec | III. třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 je u konce, a my Vám přinášíme ideální jedenáctku uplynulého ročníku III. třídy SEVER Liberec! Sestava sezóny má omezenou kapacitu. O nominaci rozhodovala konzistentnost výkonů, individuální statistiky a doporučení z řad celků soutěže. Kdo se stane hráčem sezóny? To rozhodnete vy (čtenáři) svými hlasy! Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Brankář

Zde bylo těžké rozhodování. Na tuto pozici bylo možné nominovat spoustu brankářů. Námi byl ale vybrán Michal Krause z Jindřichovic pod Smrkem. Krause se často dostával do sestavy kola  několikrát svů tým podržel. Přispěl také k tomu, že se Jindřichovice staly po Hejnicích B nejlepším defenzivním celkem soutěže.

 

Obránci

V obraně se nám objevuje Milan Balog z Raspenavy. Ten si svoji neminaci zasloužil především spolehlivými výkony, ze kterých čerpal celý tým Raspenavy.

 

V defenzívě máme také Vítka Zrůsta. Obránce, který Dětřichovu v této sezóně velmi pomohl. Zrůst se v této sezóně trefil pětkrát a vysloužil si nominaci do této sestavy.

 

Michal Zrubec je člen nejlepší defenzívy soutěže. Hejnice B, kterým Zrubec dělal kapitána, inkasovaly v této sezóně pouze dvacetčtyřikrát a prohrály jen jedno utkání.

 

Záložníci

Vojtěch Zeman z Raspenavy nastřílel čtrnáct branek a stal se nejlepším střelcem svého týmu. Raspenava se na něj mohla spoléhat celou sezónu a není překvapením, že se objevuje v sestavě kola.

 

Prvním středovým záložníkem je klíčový hráč Vísky, Ladislav Severýn. Ten je s patnácti brankami třetí nejlepší střelec soutěže, a i díky jeho výkonům se Víska radovala z povedených zápasů především na konci sezóny.

 

Druhým středovým záložníkem je Štěpán Štícha, který dokázal v dresu Hejnic B nastřílet neuvěřitelných třicet jedna branek. S přehledem se tak stal nejlepším střelcem soutěže.

 

Dalším klíčovým hráčem Hejnic B je se sedmnácti brankami druhý nejlepší střelec sezóny, Jiří Leitner. I ten se probojoval do sestavy roku!

 

Útočníci

V útoku máme Lukáše Hofmana z Bulovky. Ten se dokázal tento rok trefit čtrnáctkrát a pomohl tak Bulovce k druhému místu.

 

Na hrotu je další hráč Bulovky. Tím je Milan Hýbl. I ten sehrál důležitou roli ve skvělé sezóně svého týmu. Hýbl se tento rok radoval z gólu hned dvanáctkrát.

 

Posledním členem sestavy roku je Martin Kyncl z Habartic. Kyncl se stal se čtrnácti brankami nejlepším střelcem habartického celku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.