SESTAVA KOLA - 4.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 30.08.2015

0

4. kolo Poutník ligy přineslo opět pořádnou porci branek i mnoho kvalitních výkonů jednotlivců. Nejvýraznější stopu v sestavě kola tentokrát mají fotbalisté Horní Cerekve, kteří jsou zastoupeni hned trojicí hráčů. Premiérově se v sestavě kola objevují hráči Červené Řečice, kteří konečně zabrali a připsali si do tabulky první tři body. Dařilo se opět rezervě žirovnického Slavoje, což se projevilo i v naší nominaci. Ze Žirovnice dostala naši důvěru dvojice hráčů, stejně jako z Plačkova. O tom, kdo si bude moci příjemně popovídat s redaktorem webu fotbalunas.cz, rozhodnete svými hlasy jen Vy, návštěvníci tohoto populárního portálu. Hlasovat můžete tradičně až do středečního poledne.

Poprvé v sezóně dostal důvěru v brance červenořečického Tatranu a hned se svým výkonem hlasitě přihlásil o pozvánku do sestavy kola. Tomáš Paťha dokázal neutralizovat kamenické střelce a měl tak lví podíl na výhře svého týmu v poměru 1:0. Podobně kvalitní výkon podal v defenzívě další hráč Tatranu Jiří Dýnek a ani jeho neminula nominace do nejlepší jedenáctky uplynulého víkendu. Ve 4. kole se na hřišti zaskvěl i Jan Jelínek z Hořepníka. Ten z pozice stopera předvedl několik útočných výletů, ve kterých si počínal precizně a dvakrát i gólově. Jeho rychlost tentokrát pocítili zadáci Plačkova, kteří ač ve velké přesile, nedokázali akce hořepnického klenotu nikterak překazit. Obranou trojici uzavírá stoper Horní Cerekve Marek Blažek, který tvrdil muziku v zápase proti Obratani.

 

Do sestavy kola se dostali i dva jeho spoluhráči z týmu. Prvním z nich je záložník Lukáš Suchý, na kterého zápas co zápas jdou dobré reference, mezi vyvolené se Lukáš ale dostal až ve 4. kole. V nabité konkurenci rozhodujou většinou gólové zářezy, ty měl hornocerekvický záložník tentokrát hned dva, a tak nebylo co řešit. Podobně si vedl i žirovnický Ondřej Doležal, který zanechal dvougólovou stopu v Božejově a stejně jako před týdnem se opět probojoval do nejlepší jedenáctky. V modrobílém žirovnickém dresu zářil i Jiří Houška, který si krom jedné branky připsal čtyři gólové asistence. Pětičlennou zálohu uzavírají dva hráči Sokola Plačkov. Proti oslabenému Hořepníku se kvalitním výkonem prezentoval Tomáš Keller. Ten svou hru okořenil dvěma góly, když zejména druhá branka z přímého kopu stála za to. Parádní ranou se blýskl i jeho spoluhráč z plačkovské zálohy Lukáš Ehrlich, který výstavním angličanem v poslední minutě uzavřel gólový účet zápasu.

 

V útoku se opět po jednozápasové pauze objevuje známá tvář Zdeňka Pahra. Po gólech hladový útočník pelhřimovského Maratonu si tentokrát své střelecké konto vylepšil o tři branky, což z něho dělá prozatimního krále okresních kanonýrů. Gólový příspěvek v tomto kole přidal i hornocerekvický Jaroslav Serbus, který svými brankami zvýraznil vysokou výhru Horní Cerekve proti nekompletní Obratani.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.