SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Vítáme Vás u třetího článku v rubrice Sestava kola, která mapuje nominaci nejlepších hráčů 2. hracího kola B skupiny v I.B třídě krajského přeboru Budějovického kraje. Ve druhém kole padl první hattrick nového ročníku, byli dvougóloví střelci, měli jsme bleskové úvodní góly i branky v nastaveném čase (jednu zvlášť kuriózní) a brankáře s trojzápasovým shut-outem. Pro tento týden jsme zvolili rozestavení 3-4-3.

Zatímco v minulém kole jsme museli dlouze rozhodovat o postu brankáře, v tomto kole byla volba mnohem snazší: Tomáš Mráz z týmu SK Slavoj Volyně vychytal čisté konto již potřetí v řadě a svou neprůstřelnost tak prodloužil na 270 minut. Tedy jasná volba pro gólmana kola.

 

Předbrankový prostor budou krýt tři obránci: z hráčů TJ Otavan Štěkeň si zaslouží nominaci snad jen Jiří Prokeš, který se postaral alespoň o čestný úspěch domácích v dalším prohraném utkání po sobě, když snižoval na 1:4. To kapitán Václav Beneš z týmu TJ Blaník Strunkovice vsítil velmi nadějný gól, jímž snižoval na 2:4, zápas se však hostům srovnat nepodařilo. David Čejka z týmu TJ Hradiště byl obráncem, který vstřelil nejrychlejší gól druhého kola. Již ve čtvrté minutě otevřel skóre v zápase s Kestřany a tento bleskový gól přispěl k jeho nominaci do Sestavy kola.

 

Pojďme na zálohy. Vojtěch Dyk, nová posila rezervy týmu SK Vacov, se trefil již podruhé ve dvou zápasech a jeho úvodní gól v utkání se Čkyní mu vynesl nominaci do naší jedenáctky. Dalším bleskovým gólem se o víkendu zaskvěl Tomáš Dvořák z týmu FK Vodňany B, kdy otevíral skóre zápasu již v páté minutě. Luboš Krameš, zkušená záloha týmu TJ Sokol Bělčice, provedl zřejmě nejkurióznější kousek: střídal na hřiště v 90 minutě a ani ne za minutu nato stihl ještě skórovat. Michal Kuneš z týmu SK Čkyně zase vsítil zřejmě nejdůležitější gól zápasu. Skóroval totiž sotva minutu poté, co si dal jeho soupeř z Vacova vlastní branku a byl to navíc gól do šatny ve 43. minutě.

Tři útočníci budou postupovat dopředu: nejprve Vladislav Voldřich z týmu TJ Sokol Stachy, který nahrával na dvě branky v zápase se Štěkní, pak Martin Šácha z týmu FK Chelčice, který je jediným dvougólovým střelcem týdne, když vstřelil první i poslední branku zápasu. Nejlepším střelcem, který zároveň vsítil první hattrick v nové sezóně, je Jan Pešl z týmu TJ Sokol Stachy. Na dvě branky mu nahrával právě zmiňovaný Vladislav Voldřich.  

 

Tím je Sestava kola hotova, přejeme Vám, ať se právě Váš kandidát dostane na post nejvyšší.
Nezapomeňte: do středy do 12:00 hod!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.