SESTAVA KOLA - 4.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Do ideální sestavy 4. kola jsme zvolili ofenzivní rozestavení 3-4-3. Vy teď máte možnost rozhodnout o nejlepším hráči. Pokud jste někoho viděli na hřišti a líbil se vám, nebo jste jeho fanouškem, neváhejte a hlasujte pro něho. Hlasování bude ukončeno ve středu 2.9. ve 12:00 hod a poté bude v pátek s hráčem, který dostane nejvyšší počet hlasů, uveřejněn rozhovor na našich stránkách. Může to být zrovna Váš hlas, který převáží misky vah na stranu budoucího vítěze, tak neváhejte a hlasujte!

V bráně nemůže být v tomto kole nikdo jiný než Čáslavický Jakub Kružík, který vychytal svému týmu bod v Koutech. Do obrany jsme pak zvolili bezchybného Romana Hrádka z Budišova, kterého doplnili třebíčský Lorenc a Tomáš Novotný z Nové Vsi. Čtyřčlennou zálohu tvoří defenzivní záložník Budišova Kafka, který si navíc v tomto kole připsal dvě asistence, Michal Vrbka ze Želetavy, který se jednou branou podílel na výhře 4:2 a potom čáslavický Šimek a Bednář z Náměště, který se mohl radovat ze zisku prvních letošních bodů, k čemuž sám přispěl jednou vstřelenou brankou. Útočnou trojici tvoří dva "staří známí", Žďárský Mario Filippi, který hattrickem zařídil remízu svého celku v Rantířově a Karel Nováček z Budišova, který si nadále udržuje výtečnou střeleckou fazonu, když už má na kontě sedm branek! Třetím to útočné party je Petr Kučera z Náměště, jenž rovněž v tomto kole zaznamenal hattrick. Hlasovat můžete do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.