SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Tradičně přinášíme nejlepší jedenáctku sestavenou z borců, kteří předvedli nadstadardní výkony ve svých zápasech. Z uvedených hráčů poté vzejde hráč kola, o kterém rozhodnete pouze vy přostřednictvím svých hlasů. 

Nejlepším brankářem kola se stal Miroslav Dvořák ze Srubce, který nejenže pochytal nebezpečné šance domácích, ale ještě si správně postavil své tyče. Ty se za ním rozezvonily hned dvakrát.

V obraně i přes prohru svého týmu zahrál dobře hrdějovický obránce Severa, který přidal i jednu branku. Dalším hráčem, který nezabránil prohře svého týmu, byl Maliňák ze Čtyř Dvorů. Naopak výhru slavil povedeným výkonem Tomáš Kočvara z Mladého.  Po jednozápasové odmlce se k mistrovskému zápasu vrátil novoveský Kohout, který odčinil červenou kartu z prvního kola spolehlivým výkonem.

Útočně laděný Jiří Hrouz zařídil první výhru Hluboké, když dvěma brankami jistil vítězství s Neplachovem. Fantastický výkon podal potom jankovský kapitán Rut, který měl prsty ve čtyřech brankách svého týmu.  Vojtěch Materna dirigoval ze středu pole hru Mladého, které si odvezlo tři body ze hřiště Lokomotivy.

 

Druhým jankovským hráčem, který se dostal do ideální sestavy kola je útočník Ježek. Ten se prosadil hned třikrát. Dalším autorem hattricku byl hráč Temelína Vařák, který tak měl lví podíl na výhře svého týmu v Hrdějovicích. Ve stejném utkání ale na opačné straně, řádil zkušený Tomka, který se prosadil dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.