HISENSE SESTAVA KOLA - 13.kolo Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 28.10.2023

0

Podívejte se, koho nominovali trenéři do sestavy 13. kola. Některá jména možná překvapí. Hlasovat pro hráče kola můžete na konci článku do středečního poledne!

BRANKÁŘ:

David Kašpar (TJ Sokol Svratouch) – Málokdy se stane, že se do sestavy kola podívá někdo z poraženého týmu. Ještě méně pravděpodobnější je, že to bude brankář. David Kašpar ovšem předvedl na hřišti Choltic vynikající výkon a svými zákroky dlouho deptal soupeřovi útočníky. Oba trenéři se shodli, že jenom díky němu neodjel Svratouch z Choltic s nadílkou.

 

OBRANA: 

Přemysl Marek (TJ Slavoj Choltice) – Spolehlivý krajní obránce, který je aktivní i dopředu. Vstřelil vítězný gól proti Svratouchu.

 

Serhii Pieies (SK Rozhovice) – Rychlonohý obránce Rozhovic, který toho vždy spoustu oběhá. Tentokrát velmi aktivně podporoval i útok a řekl si o nominaci do sestavy kola.

 

Marek Škorpík (SK Rváčov) - Skvěle organizoval obranné řady svého týmu. Jeho jistota v soubojích a přehled při výstavbě hry pomohly Rváčovu získat životně důležité 3 body.

 

ZÁLOHA:

Adam Tichý (TJ Slavoj Choltice) – Aktivní výkon korunoval už svým 7 gólem v sezoně. A i díky němu Choltice opět po měsíci vyhrály.

 

Jaroslav Unger (TJ Tatran Hrochův Týnec) – Kapitán, na kterém stojí záložní řada Hrochova Týnce. I přesto, že se neprosadil gólově, tak toho spoustu naběhal, skvěle bránil a zakládal útočné akce.

 

Danek Jirásek (TJ Mezilesí Načešice) – Agilní záložník, který se nebojí vzít odpovědnost do svých rukou. Díky jeho vyrovnání z penalty si Načešice z Opatovic odvezly bod.

 

Jiří Dujsík (AFK Opatovice nad Labem) – Pilíř záložní řady, který s céčkem na ruce hájí barvy Opatovic. Byl u všeho podstatného a vstřelil jediný gól svého týmu.

 

ÚTOK:

Jan Vácha (SK Stolany) – Další výborný výkon této sezóny korunoval hattrickem do sítě Řečan. Byť už oslavil 40 narozeniny, tak pořád pálí ostrými.

 

Pavel Dědič (AFK Horní Jelení) – Svými dvěma zásahy pomohl Hornímu Jelení k důležité výhře.

 

Josef Mudruňka (SK Rozhovice) – Poprvé od srpna se objevil v základní sestavě a hned zaválel. Vstřelil gól a na další nahrál.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2023 18:28 do 01.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.