HISENSE SESTAVA KOLA - 1.kolo Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 04.11.2023

0

Podívejte se, koho nominovali trenéři do sestavy posledního podzimního kola. Hlasovat pro hráče kola můžete na konci článku do středečního poledne!

 

BRANKÁŘ:

Josef Plíšek (SK Stolany) – Má lví podíl na udržení domácí neporazitelnosti Stolan. V posledním utkání sezony kontroloval jistým výkonem útočné snažení Horního Jelení. V závěru vytáhl důležitý zákrok a udržel nulu.

 

OBRANA: 

Jakub Richter (AFK Opatovice nad Labem) – Jestli se na něco letos mohou Opatovice spolehnout, tak je to obrana. Předvedl opět kvalitní výkon a nula vzadu se počítá.

Michal Kačírek (FK Přelouč „B“) – Z pozice stopera šéfuje obraně záložního týmu Přelouče. Předvedl jistý výkon a jeho tým branku neobdržel.

Radek Dušek (TJ Luže) – Dozadu předvedl bezchybný výkon, a i díky němu Luže nedostala gól.

 

 

ZÁLOHA:

Adam Tichý (TJ Slavoj Choltice) – Stejně jako minulý týden předvedl vynikající výkon. Vstřelil vítězný gól svého týmu.

Roman Mareš (SK Rváčov) – Bývalý futsalový reprezentant je tahounem záložních řad Rváčova. Byť se gólově neprosadil, tak zakládal většinu akcí svého týmu.

Martin Holub (SK Rozhovice) – Zkušenosti a přehled rozhovické záložní řady. Pro spoluhráče vytváří spoustu příležitostí, byť se třeba sám letos tolik gólově neprosazuje.

Jan Turek (Rosice nad Labem) – Důležitý článek týmu Rosic. V posledním utkání oblékl kapitánskou pásku a v závěru zařídil vyrovnání.

Roman Stoklasa (Řečany nad Labem) – Svým gólem zařídil vyrovnání. Řečany bojují na chvostu tabulky a bod ze Rváčova může být v konečném zúčtování velmi důležitý.

 

 

ÚTOK:

Zdeněk Kopp (SK Rozhovice) – Neúnavný útočník, který pro své spoluhráče vybojuje spoustu míčů. Pro hru Rozhovic téměř nepostradatelný.

Filip Jirásek (TJ Mezilesí Načešice) – Vyrovnal se s těžkým terénem, navedl si míč a z hranice vápna přesně vypálil. V utkání nevalné úrovně podal solidní výkon.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.11.2023 21:27 do 08.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.