SESTAVA KOLA - 5.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

5. kolo Poutník ligy přineslo nečekané kolapsy týmů Počátek a Jiřic. Obě mužstva naprosto nezvládla atraktivní duely proti Horní Cerekvi respektive Maratonu Pelhřimov. V Počátkách se hrálo o první flek a ačkoliv domácí spartakovci nastoupili se všemi svými útočnými hvězdami, nic platné jim to nebylo. Hosté z Horní Cerekve do poločasu pětkrát gólově udeřili, takže druhá půle byla již pouze formalitou. V Jiřicích zase exceloval pelhřimovský Maraton, který domácím uštědřil devítigólový debakl. V dalších zápasech se dařilo výhradně favoritům. V nejlepší jedenáctce kola je tentokrát zastoupeno osm týmů. Hlasování bylo právě spuštěno a potrvá jako vždy až do středečního poledne.

V brance tentokrát dostává příležitost ústrašínský čapák David Rohovec, který sice nezabránil porážce svého týmu v zápase s Plačkovem, výborným výkonem však dokázal zmírnit výši ústrašínské prohry. Do obranné trojice jsme nominovali hořepnického mladíčka Petra Zíku, který se v zápase proti Červené Řečici prezentoval bojovným výkonem, když jako jeden z mála hořepnických hráčů snesl přísnější měřítko. Dobrý zápas odehrál i hráč kamenické rezervy Luboš Novák, jenž pozvánku do sestavy kola obdržel již podruhé. Gólem a tradičně precizní hrou se v Jiřicích představil pelhřimovský Míra Vacek. Bývalý exligista umě dirigoval své mužstvo a dovedl ho k nečekaně vysokému vítězství.

Tentokrát pětičlenné záložní řadě kraluje Michal Kůta z Horní Cerekve. Zatím nejlepší hráč soutěže nastřílel Počátkám hattrick a je určitě nejžhavějším kandidátem na prestižní titul. V záloze má místo i jeho spoluhráč z týmu, Jiří Mezera. Zkušený univerzál také podal zdařilý výkon, který podpořil i jednou brankou. Premiérově se v nejlepší jedenáctce kola objevuje obrataňský Aleš Vysiblo, jenž se jedním gólem podílel na výhře svého týmu nad Žirovem. Do střelecké listiny se zapsali i další dva záložníci, jenž se tentokrát také podívali do sestavy kola. Plačkovský Jiří Kalivoda se v Ústrašíně trefil chvíli před koncem a podobně si vedl i kamenický Lukáš Kašparec. I on si svůj gólový příspěvek nechal na závěrečné minuty zápasu, když se trefil do sítě Božejova.

V útoku tentokrát chybí tradiční kanonýři, a tak příležitost vyšplhat se až na vrchol dostal červenořečický Miroslav Kubánek, jenž dvěma góly sebral naději na bodový zisk Hořepníku. Posledním mužem naší jedenáctky kola je Michal Martínek. Hornocerekvický útočník se jednou brankou podílel na naprosté demolici Počátek. Kdo z vybraných hráčů dostane největší počet hlasů a s kým si budete moci přečíst páteční rozhovor se dozvíte ve středečním odpoledni.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.