SESTAVA KOLA - 5.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Sestava 5.kola se nám poskládala velice dobře. Malinko jsme váhali nad gólmanem, protože jich tentokrát více vychytalo čisté konto. V sestavě kola máme dva dvougólové střelce a na pár výborně hrajících hráčů se nedostalo. Uvidíme, kdo bude tentokrát vaším favoritem…

Lukáš Zich (Kutná Hora) - I když Kutná Hora vyhrála nad Litolí jednoznačně 4:0, tak to vůbec nebylo jednoznačné utkání. Hosté hodně hrozili a byl to právě Lukáš, který svůj tým podržel a navíc udržel čisté konto.
Jaroslav Michek (Jaroměř) - Tento obránce Jaroměře podal vynikající výkon a i díky němu dokázala Jaroměř ve Dvoře remizovat.
Jan Halama (Jablonec nad Jizerou) - Nejlepší hráč zápasu v utkání v Semilech. Stoper, který dvakrát z přímého kopu překonal brankáře. Oba góly byly z 25 metrů. První přes zeď na brankářovu stranu k tyči. Druhý do šibenice. Navíc spolehlivě dirigoval obranu a nedovolil domácím skórovat a tím pomohl udržet čisté konto.
Michal Buriánek (Živanice) - Po celý zápas na kraji obrany létal nahoru dolů, několikrát přesně centroval a navíc proměnil pokutový kop.
Jan Martinic (Admira Praha) - Honza podal vynikající výkon na postu obránce a velikou měrou se podílel na čistém kontě jeho týmu.
Jan Řežábek (Dvůr Králové) - Honza zařídil pro svůj tým dva pokutové kopy a tím i remízu v těžkém zápase s Jaroměří.
Zdeněk Vaňous (Ústí nad Orlicí) - Ústecký kapitán byl u všeho podstatného, na dva góly nahrál, jednou parádním přímým kopem skóroval.
Filip Klapka (Olympia HK) - Do sestavy kola ho nominoval soupeř. Byl u všeho podstatného, režíroval hru svého týmu, skvěle zahrával standardky prostě komplexní hráč.
Michal Čada (Letohrad) - Ve středu hřiště ukazoval svoje zkušenosti a přehled, tvořil hru a několikrát zahrozil střelou z volného kopu.
Daniel Drahoňovský (FKP Turnov) - Daniel dokázal v průběhu tří minut vstřelit dva góly do sítě Trutnova. Tím rozhodil celou koncepci hostů, kteří se již na nic nezmohli.
Roman Mach (Nový Bor) - Režisér hry Nového Boru v zápase se Suchdolem. Byl u všeho podstatného a hlavně díky němu získal Nový Bor nakonec dva body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.