HISENSE SESTAVA PODZIMU - Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Ve spolupráci s trenéry jsme sestavili ideální jedenáctku podzimní části. Rozhodněte, kdo se stane hráčem podzimu. Hlasovat můžete až do 20. ledna. Vítězové mají potom šanci vyhrát zajímavé ceny od společnosti Hisense.

 

BRANKÁŘ:

Josef Plíšek (SK Stolany) – Na podzim chyběl v jediném utkání proti Cholticím. Tento zápas je také jediný, který Stolany prohrály. Ve 12 odchytaných zápasech má obdivuhodnou bilanci 11-1-0. Celkem v těchto utkáních obdržel pouze 11 branek a vychytal 5 čistých kont.

 

 

OBRANA: 

Michal Hanskut (TJ Sokol Svratouch) – Pilíř obrany, který umí pomoci týmu i dopředu. Nebezpečný bývá zejména ze standardních situací. Letos vstřelil z pozice obránce už 5 branek. Svým gólem rozhodl důležitý souboj s Přeloučí nebo dvěma brankami zajistil remízu s Luží.

 

Jiří Dujsík (AFK Opatovice nad Labem) – Klíčový hráč, který hraje nejčastěji na pozici stopera nebo středního záložníka. Na podzim se trefil 5x a každý jeho zásah znamenal body. Vítězný gól vstřelil proti Rváčovu, Přelouči a Řečanům. Remízu zajistil proti Hrochovu Týnci a Načešicím.

 

Michal Tomčík (TJ Mezilesí Načešice) – Nestárnoucí matador svými zkušenostmi a přehledem ve hře řídí načešickou obranu. Ta pod jeho taktovkou letos inkasovala pouze 21 branek, což je na nováčka soutěže vynikající výkon.

 

 

ZÁLOHA: 

Adam Tichý (TJ Slavoj Choltice) – Záložník, který vstřelil třetinu branek svého týmu (8). Stejně poctivě jako sbírá vynikající výkony a branky, sbírá i žluté karty (7). Na hřišti nechyběl ani minutu. Jeho branky rozhodly utkání s Načešicemi, Přeloučí nebo Hrochovým Týncem.

 

Martin Holub (SK Rozhovice) – Nestárnoucí legenda, která je ve svých 49 letech příkladem pro všechny fotbalisty. Mozek mužstva, který pro své spoluhráče vytváří spoustu příležitostí. Na podzim nechyběl ani v jednom utkání a mnohdy svým výkonem strčí o generaci mladší hráče do kapsy.

 

Dominik Fejl (TJ Luže) – Tvůrce hry, který ze středu zakládá většinu útočných akcí Luže. Když zrovna nenahrává spoluhráčům, tak umí i vystřelit. Na podzim zaznamenal 6 zásahů. Dvě kola před koncem soutěže se bohužel zranil a na hře Luže to bylo hned znát.

 

Filip Novák (SK Rozhovice) – Nejmladší z nominovaných hráčů. Jeho forma postupně gradovala, a nakonec patří ke střeleckým tahounům Rozhovic. I když neodehrál na podzim plný počet minut, tak se dokázal prosadit 12x. Na jednu branku potřebuje v průměru 71 minut.

 

 

ÚTOK: 

Marek Bartoš (TJ Sokol Rosice nad Labem) – Rosice letos baví, v jejich zápasech padá suverénně nejvíce branek (z 13 utkání skóre 36:37). Hned 14 z nich má na svém kontě hbitý útočník Marek Bartoš. V každém utkání, do kterého nastoupí je znát a byť se jej soupeři snaží zvlášť bránit, tak se dokáže prosadit.   

 

Jiří Kopecký (SK Stolany) – Král střelců podzimní části. Jeho letošní zápis zatím činí 1+3+0+2+1+1+2+1+2+1+2+3+0 = 19 kusů. I když roky pomalu přibývají, tak střelecká forma z předchozích sezón zůstává a Stolany se mohou téměř v každém zápase spolehnout na jeho produktivitu.

 

Tomáš Jedlička (AFK Horní Jelení) – Ofenzivní eso, které se po svém loňském přestupu z Holic začalo v Horním Jelení okamžitě prosazovat. Na podzim nechyběl ani minutu a z 26 branek svého týmu jich sám vstřelil 11.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2023 20:00 do 20.01.2024 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.