HISENSE SESTAVA KOLA - Podzimní.kolo Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 15.11.2023

0

Podzimní část sezóny je u konce a my vám přinášíme tu nejlepší sestavu za celý podzim. Podpořte své spoluhráče nebo ostatní hráče tlačítkem hlasuj a držte mu palce.

Tomáš Pospíšil (brankář, Chroustovice) - jakožto jeden ze zkušených brankářů předváděl obdivuhodné výkony, které hodněkrát pomohly Chroustovicím. Tomáš si dokáže svůj tým dirigovat a má velmi dobrý přehled, což je na hřišti obrovsky vidět.

 

David Prokop - (obránce, Křižanovice) - původním povoláním střední záložník nastupuje od poloviny podzimu na pozici stopera a svoji roli zvládá naprosto dokonale a i díky němu je naše obrana pevnější. Je to bojovník, je rychlý a má výborný odhad na balón.

 

Petr Drahoš (obránce, Miřetice) - byl velkým přínosem pro tým z Miřetic, kdy začal dávat nespočet gólů a také jich dost připravil, ale jeho hlavní zbraní je skvělá technika a vzdušné souboje, ve kterých je takřka stoprocentní. Petr je zkušený a týmový hráč.

 

Petr Semenec (obránce, Slatiňany) - držel si konzistenci každý zápas. Dokázal nastupovat na stoperu, přestože je to převážně střední záložník. Petr je kapitánem týmu a dokáže ho zvednout i za špatného stavu. Vstřelil důležité góly, ale dokázal je i připravit.

 

Vilém Losenický (záložník, Nasavrky) - nejlepší střelec týmu s devíti vstřelenými brankami. Jakožto útočící hráč je vepředu velice nebezpečný a dokáže obraně zatopit pod nohama, čímž následně vznikají gólové příležitosti. Vilém si připsal i pár asistencí.

 

Radim Holub (záložník, Dřenice) - druhý nejlepší střelec okresního přeboru, a to se šestnácti vstřelenými brankami na to, že Radim je pro okresní přebor už skoro jako ikona. Má výborné krytí míče a hlavně driblink, který ho doprovází ke vstřeleným gólům.

 

Ondřej Polívka (záložník, Miřetice) - střelec šesti branek, které párkrát rozhodly zápas. Kapitán týmu, který celý půlrok makal neúnavně pro tým, i když se mu herně nebo gólově nedařilo, ale vždy tým podporoval. Zaskočil na více pozicích a vždy se s tím perfektně popasoval.

 

Tomáš Solnička (záložník, Vítanov) - střelec osmi branek, ale také jako zákeřný hráč, který nasbíral pět žlutých karet. Tomáš je velice rychlým hráčem a má skvělou techniku, a ta ho vede ke vstřeleným gólům.

 

Martin Adámek (útočník, Tuněchody) - střelec jubilejních deseti branek, které posunuly tým Tuněchod v tabulce dopředu. Martin je šikovný hráč, který si dokáže dojít pro faul nebo si pokrýt míč a následně parádně vystřelit.

 

Michal Radouš (útočník, Kočí) - nejlepší střelec ligy se sedmnácti vstřelenými brankami, kterými zajistil Kočí druhé místo. Michal je na tuto ligu hodně zkušeným hráčem a na hřišti je to vidět. Dokáže podržet nespočet balónů, které následně buď rozdá nebo vystřelí, a přestože je to útočník, tak je i hodně platný směrem dozadu.

 

Vilém Steklý (útočník, Chrast) - čtvrtý nejlepší střelec ligy s dvanácti zásahy. Vilém je vysoký hráč, který si pokryje míč, dokáže se prokličkovat mezi několika hráčemi a následně vsítit gól. Také je platný směrem dozadu, kde svými centimetry dost vypomáhá.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.11.2023 13:05 do 22.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.